Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Takapihan tavikset.

19.7.2011

Useimmiten blogeihin tulee kuvattua vain niitä silmälle kauniita asioita tai kun lapset on puettu parempiin vaatteisiin, eikä asia muuten ollut toisin valokuva-albumi- ja filmiaikoina. Ja onhan se ihan luonnollista, kun pikkunassut ovat kurassa ja ketsupissa tai koti kaaoksen vallassa, ei tule ensimmäisenä mieleen hakea kameraa.

Joskus aikoinaan menin itsekin siihen hämyyn, että kuvittelin blogien takana olevien perheiden olevan lähes täydellisiä. Lapset aina ojennuksessa, paikat tiptop ja kaikkien olotila aina onnellinen. Pyh!
Viimeistään nyt kun olen huomannut itsekin osaavani tuon teennäisesti autuaaksi tekevän rajaamisen taidon, niin en enää ihmettele ja vertaile muita itseeni. Tavallisia tallaajia olemme, mutta sellaisia jotka onneksemme omistamme ihanan taidon löytää arjesta kauneutta. Ja arki jos mikä kaipaa hiukan kaunisteltuja mielikuvia! Itse ainakin niin nautin katsella ihmisten kauniita blogeja - kiitos niistä!!! :)
Lasten kanssa kotipäivät kuluu ulkona monesti aamusta iltaan ja sen näköisiä sitten illan mittaan olemmekin, hiekkaa ja hikeä täynnä. Olen aina välillä kantanut näille meneville pikkumiehille ruoankin (ihan vaan pakkasen makaroonilaatikon) ulos terassille, jottei lenkkareita tarvitse riisua ja käsiäkään välttämättä pestä. Abel jatkaa onneksi itsesyömisen linjalla, joten käteni olivat vapaat kameran tarttumiseen tällä arkisellakin hetkellä. Aika siistejä näistäkin kuvista kuitenkin tuli siihen todelliseen sotkuun verrattuna! ;)
Terkkuja muuten äidille - makaroonilaatikko maistui! :)

Tässä on uusien sivujen suunnittelun myötä vähän asetuksetkin kärsineet, eli nyt siis asiat korjattu ja ihan kaikki voi taas kommentoida, ei vain rekisteröityneet käyttäjät. Jos seuraat blogiani, mutta et ole rekisteröitynyt Bloggeriin, niin voit kommentoida valitsemalla kommentoimisen yhteydessä olevasta valikosta anonyymin tai nimi/url ja kirjoittamalla siihen nimesi.
Kivahan se olisi kuitenkin aina blogin pitäjän kannalta, että kaikki todelliset lukijat liittyisivät blogin lukijoiksi jotta näkisin teidät eikä tuntuisi niin yksinäiseltä tämä puurtaminen :)
Huomenna illalla sitten arvotaan, vielä ehtii kuka vaan osallistumaan!
Nyt mies saapui raksalta ja minä häippään täältä ;)
-Miia

3 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihana postaus ja ihanat pikkuihmiset...☺

Laura kirjoitti...

suloisia "taviksia"!!

Miia kirjoitti...

:)

Proudly designed by Mlekoshi playground