Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tärkein naruni.

12.7.2011

Tämänhetkisen pienen kasvimaani ja kukkapenkkini tärkein elementti on ruskea naru. Sen voimalla pysyvät pystyssä vartta kasvattavat tomaatit, avomaankurkku, herneet ja useat viherkasvit. En voisi elää ilman tätä pientä lankakerääni...eivätkä siis hoidokkinikaan ;)
Narusta ja luonnosta kerätyistä pajuista (minä haen ne ojan varsilta) voi taiteilla vaikka minkälaisia tukiristikoita....ja saa varmasti omannäköistä! Minä en halua ostaa kaupan valmiita puisia kehikkoja, sillä näillä saan mielestäni herkemmän ja luonnollisemman ilmeen :)
Anoppini istuttama villiviini lähti kivasti kasvamaan terassin paalun ympäri myöskin narun avulla.
Tomaattini ovat myös jo ainakin metrin korkuisia ja tulevat kohta ikkunoistamme sisälle asti...ilman tukia ja narua eivät luonnollisesti pysyisi pystyssä. Alakuvan avomaankurkku on uusin kokeiluni, en ole sitä ennen kasvattanut, ja kivasti sekin jo kilpailee korkeimman tittelistä tomaattien rinnalla. Lähikuvassa näkyykin miten kurkku on muodostumassa keltaisesta kukasta. Avomaankurkku on mielestäni kaunis suurine lehtineen, kukkineen ja "rihmastoineen".
Makoisia pomintoja odotellessa!

3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kivalta näyttää ja todellakin luonnollisempi ja omaperäisempi ratkaisu nuo luonnonpajut. Kun sanot olevasi ikuinen haaveilija niin laitoin sinulle pienen haasteen eteenpäin blogissani :)
http://hirsitalonsuojissa.blogspot.com/

Vastaileppa siihen kun ehdit!

Irmastiina kirjoitti...

Samaista narua itsekkin käytän...☺☺

Miia kirjoitti...

Kiitos Marika haasteesta, ei ole ongelma keksiä 5 unelmaa ;)

Proudly designed by Mlekoshi playground