Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tilpehööriä seinillä.

20.7.2011

En osaa sisustaa hillitysti tai asenteella less is more. Meillä on paljon tilpehööriä ja koristeita, vähän englantilaiseen tyyliin. Iän myötä olen kuitenkin huomannut itsessäni jonkinmoista pikkuriikkistä kehitystä minimalismin suuntaan, vaikkakaan ei lähellekään modernia ja harkittua. Liekö siihen syynä halu helpottaa arkea sitä mukaan kun todelliset vastuut kasvavat. Välillä ahdistaa kun tavaraa pursuaa joka tuutista, mutta en osaisi asua toisin. Sisustukset muuttuvat, mutta oma tyyli säilyy jonkinmoisena runsaana romanttisen ja vintagen sekotelmana. 
Pehmolelut ja viirinauha Maileg, rautalankakorit Blossom
Tämänhetkisen vuokra-asuntomme seinät eivät ole omaan makuun laisinkaan, vanhaa 90-luvun kohokuvioista "valkoista" (auringonkellastamaa, likaista) tapettia. Oksettaa, mutta minkäs teet. Ei auta kuin koittaa koristella ja vuorata seiniä tavaralla, jotta vähän edes viihtyisimme paremmin. Uudessa talossa odotan sitä, että saan tapetoida ja maalata pintoja ihan oman maun mukaan.

Yksi suosikkini on vanhat puulaatikot, joilla saa seinille kivoja hyllyjä. Tavarat hyllyillä sitten vaihtuvat sesonkien ja mielialojen mukaan. Olenkin sitä mieltä, että parhaimmat löydöt tekee pappojen liitereistä (verstaista)!!
Abelin sängyn päällä en enää pidä mitään peristeistä vauvamobilea, mutta tästä Blossomin koukkuriipuksesta ja Mailegin tateista sain kivan, huoneen sisustukseen sopivan mobilen. Yksi tatti jäi uupumaan, mutta sekaan sopi myös lahjaksi saatu sydän. Roikkumaan voi laittaa milloin mitäkin....vaikka pipareita jouluna :) Sepä muuten olikin hyvä idea! :P

Inspiraatiota ja nautitaan alkavasta helteestä!

Ei kommentteja:

Proudly designed by Mlekoshi playground