Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arjen ihanuutta

24.8.2011

Elämä on kiireistä, mutta onnellista.
Olen nauttinut pienistä ja vähän isommistakin asioista....
- aamun sumusta
- työmatkan varrella olevista kauniista maisemista ja pelloilla makoilevista lehmistä sekä hevosista
- istuttamieni puitten kastelusta ja mustikkojen maistelusta tontilla
- autotallin kivijalan valmistumisesta ja sen siloisesta auringossa hohtavasta betonipinnasta
-kodin sisustelusta ja tasaisesta keittiönpöydästä
- iltatouhuista ja ulkoiluista poikien kanssa
jne.
Tänään alkoivat miehet pystyttämään runkoa autotalliin, kyllä ilme muuttuu nopeaa. Kohta kattotuolit saakin jo nostaa paikoilleen ja siinä se runko sitten näkyy! Minua lohduttaa, ilahduttaa ja innostaa tieto siitä, että tästä eteenpäin rakentamisen työn tulos alkaa näkymään selkeämmin ja nopeampaa - varsinkin meille ulkopuolisille. Pohjatyöt ja kivijalkojen teko on sitä ns. "ei niin näkyvää" osuutta, mutta toki tärkeää. En voinut ikinä aiemmin edes kuvitella miten monta kerrosta rautaa, styroksia, hiekkaa, harkkoja, putkia ja letkuja voi tuon valmiin kivijalan alla ja sisällä olla piilossa.
Nyt tiedän.

Alla oleva talomme kivijalka on myös päälle valettavaa betonia vaille valmis ja tälläiseksi se jääkin talven yli odottamaan. Nyt, ennen talven tuloa, pystyteään ja rakennetaan tallia ja sitten ensi keväänä lumien sulaessa jatketaan taloa. Jos siis Herra suo ja kaikki etenee hyvin. :)
Kotona olen piristänyt itseäni pienillä muutoksilla:
- muovipussien säilytyssysteemi vaihtui pirteän pinkkiin retropyykkipussiin
- Uusi Kuun Emilian työhuoneen innostamana eteisemme sai myös tuon ihanan turkoosin muovimaton (tosi kätevä kun ei kenkien lika tartu ja helppo putsata, kiitos E linkkivinkistä!)
- lempilehteni pääsivät markkinalöytösaaviin
- huomenna vaihtuu olohuoneen matto myös uuteen löytöön (jännää, siitä lisää myöhemmin!)
Tänään peuhasimme poikein kanssa taas iltapäivän tontin metsissä ja hiekassa, joten kunnon iltapesut oli tarpeen. Olen tässä oppinut yksin elellessä monta hyvää elämänhelpotusvinkkiä, kuten sen, että kun olen saanut pojat pestyä, niin heidät kannattaa kantaa tiukassa pyyhekääreessä kiedottuina katsomaan piirrettyjä siksi aikaa kun minä käyn itse suihkussa. Saan hetken rauhan, heillä on lämmin ja hyvä olla, pysyvät aloillaan ja kuivuvat siinä samalla! ;)

Tontilta kotiin tuomiseksi löysin elämäni ensimmäistä kertaa poimimani herkkutatit, niitä olikin ilokseni sielä aika lailla. Voiko olla ihanampaa paikkaa sitten asua, kun on luonnon helma tälläisine antineen lähellä <3 
Sain tatit juuri perattua ja huomenna sitten vaan keittoa porisemaan (reseptivinkit tervetulleita)! 
Nautinnollista loppuviikkoa teille kaikille!

3 kommenttia:

Marleena kirjoitti...

Tänä vuonna taitaakin olla muuten hyvä tatti vuosi, koska minäkin olen löytänyt niitä aikaista enemmän. Jos keksit jonkin maukkaan keittoreseptin, jaathan sen täällä meidän kanssamme? Itse paistoin sienet kevyesti ja pakastin odottamaan talvea. Mukavia syyspäiviä toivottelee Marleena

Marielisa kirjoitti...

Ihana huomata tuo pinkki pyykkipussi - mulla on nimittäin samanmoinen kirppislöytö turkoosina!

Meidän perheessä sienet maistuvat vain minulle, joten en ole niitä paljon poiminut - runsaasti niitä näyttää kyllä olevan :)

Mukavia syyspäiviä sinne teille!

Miia kirjoitti...

Kiitos, joo ei tääläkään sienet mitään huikeeta kannatusta saa, mut saanpahan syyä ite kaikki =)

Mikähän resepti olis tosi hyvä, pitää ettiä netistä...

Hyvää syksyä teille myös! =)

Proudly designed by Mlekoshi playground