Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ihan pihalla

30.8.2011

Sienimetsällä en ole varsinaisesti ehtinyt vielä käymään, mutta herkkutatteja on onnekseni tullut vähän kuin vahingossa vastaan retkipoluilla ja tontin läheisyydessä. Ne onkin jo helppo tunnistaa ja löytää kauniin ruskeasta mattapinnastaan.
Viikonlopun lämpimässä ja aurinkoisessa säässä oli vielä kiva fiilistellä kesän viimeisistä hetkistä puutarhassa. Istuin ihan rauhassa terassilla ja perkasin tatteja säilöön. Keittoakin on tullut tehtyä jo parin otteeseen, on se vaan niin hyvää paahdetun vaalean leivän kanssa....ohje löytyy täältä. Suosittelen kokeilemaan!
Terassini on suorastaan vuorattu kukilla ja kasveilla, ja en voisi enää elää ilman sitä vehreyttä ympärilläni.
Ehkä sitten tulevaan kotiin ja puutarhaan pitää vähän ottaa hillitympää linjaa, ettei ole ihan joka sorttia sikin sokin ;) Mutta ylipäänsä rakastan boheemeja villejä englantilaisia puutarhoja. Runsaus on ihanaa! :)
Puutarhainnostukseni alkuhetkistä voi lukea täältä.
Pakko oli vielä ikuistaa nämä elämäni korkeimmaksi kasvaneet tomaatit ja kurkut!! :D Ne ovat paitsi vuoranneet makkarin ikkunamme niin ettei paljon läpi näe, ne myös tavoittelevat jo välikattoa. Saakohan vuokralainen vuorata rakenteita tähän tyyliin? ;) Ritilämäisen aurinkolipan mieheni on rakentanut suojaamaan makkariamme paahteelta. Asuntomme kun ei ole mitenkään hyvin ilmastoitu, niin lämpö nousee kesäisin sisällä helposti jopa 38 asteeseen. Vielä siis yksi kesä hikoilua edessä!

-Miia

1 kommentti:

soila kirjoitti...

Sanoin väärin kun luulin, että herkkutattit voi pilkuta suoraan pakkaseen. Ne pitää kuitenkin kuumalla pannulla käyttää ennen pakastamista.Tatit pitää perata jo samana iltana kun ne poimii.Ite harrastin kuivuria ja pakastin viimevuonna suoraan siivuja, mutta aina sitä oppii kun vaan lukee tai kuuntelee tietoja.

Proudly designed by Mlekoshi playground