Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Pilots

19.9.2011


Viikonlopun, ja ehkä koko kirpparihistoriani ehdottomasti paras löytö oli nämä
Lindbergin nahkaiset lentäjänlakit juuri meidän poikien koossa!! 
Täh? Kun näin lakit, en voinut uskoa silmiäni! Tälläisiä arvokkaita klassikkoasusteita harvoin löytää käytettyinä kirpparilta. Kuka malttaisi luopua esim. Burberryn laukustaan? Tämähän on melkein sama asia ;) Kuka malttaa myydä 80€:n arvoisen lakin kympillä?

No, mutta meidän onneksi malttoi. :D Itse en harrasta kalliita lasten merkkivaatteita, kun kootkin jäävät niin pian pieneksi, mutta laatua kyllä aina arvostan. Nahka on nahkaa ja nämä lakit on selvästi tehty kestämään. Ja voiko olla mitään lämpimämpää pienten korville ja päälle kuin tälläinen nahkalakki, jossa on lämmin karvainen sisävuori.
Olen niin innoissani näistä, ihanan näköisetkin ovat!! :)))

Amerikkalaisen lentäjäikonin Lindberghin henkeen...
Hyviä löytöjä tulevaan talveen!

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

oi vitsi mikä löytö!!! jipii!ja vielä kummallekkin pojalle! mikä säkä!! :) tosi tosi suloiset pilotit ja ihana myös pieni herra aiemmassa... Benjaminkin kysyi kun näki kuvia, pikkumiehestä, että kuka on? minäkö? :)

Miia kirjoitti...

ihana :)
joo oli kyl uskomaton säkä, oltiin viä hyviä talvilakkeja vaillakin ja ne oli just oikeen kokoset...tuntuuko sustakin joskus siltä kuin olis "johdatusta" kirpparilla? hih ;)

Laura kirjoitti...

joo tuntuu!!! meinasin kans laittaa, että toi oli johdatusta! :) ei varmaan joka kerta, kun me varmaan löydetään koko ajan jotain ihanaa... mutta joskus löytyy just jotain täydellisen ihanaa, kuin nyt!! mäkin oon täällä ihan innoissan noista sun lakeista... ehkä pitäs nyt mennä nukkuu ;))

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsit miten mageet! selkeesti näin oli tarkoitettu, et teidän poitsut saa nuo lakit :) Pidä nyt jemmassa ne hyvin, et pojat saa mahdollisesti antaa ne joskus omille pojilleen... Mua niin harmittaa kun mun kaikki vanhat lapsuusajan ihanat vaatteet on aikojen kuluessa annettu kiertoon :/ olis ollu niin ihana säästää joitain mekkoja omalle tyttärelle <3
~Niina~

Jonna kirjoitti...

Mikä löytö ja millä hinnalla! Upeita on :)

Proudly designed by Mlekoshi playground