Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tallin harjannostajaiset

27.9.2011


Ison tallin katon valmistuminen omin voimin on aika mahtava saavutus ja sen kunniaksihan yleensä tavataan pitää harjannostajaisiakin. Me emme nyt juhlia pitäneet kun kyse on kuitenkin vain tallista, eikä tässä nyt jouda kummemmin juhlimaan ;)
Joo, mutta fiilikset on silti korkealla!!
Katon valmistuminen on rakentamisessa jonkinmoinen merkittävä etappi, joka jää varmasti pysyvästi mieleemme.


Onneksi vanhempani tulivat käymään tontilla ja toivat vähän evästä meille suoraan töistä ja hoidosta tulleille. En olisi jaksanutkaan ajatella mitään ruuan tekoa tänään, joten oikein ihana helpotus näin erilaiseen arki-iltaan. <3


Oli niin kamalan kylmä tuulinen ilma, vaikka aurinko kauniisti paistoikin, että puin hoitokassista kaikki mahdolliset vaatteet viluisten poikien päälle kerroksittain. Oikein retkielämää!


Innoissani olen myös siitä, että saamme taloon sahalta samanlaista ulkopanelia kuten siinä sinisessä ihanassa Uusikaarlepyyn talossa, josta kirjoittelin, haaveilin ja laitoin kuvia täällä. Mieheni toi kuvieni perusteella tontille nähtäväksi nämä mallipalat, jotka vastasivat ihan mielikuviani. Tykkään, että viiste on sen verran leveä, että talon panelointiin tulee leveät urat ja täten selkeät "raidat". Väri sitten tietenkin valkoinen. Gonna love it <3


Rikkimenneistä kattotiilien paloista mumma keksi tehdä pojille autoradan tunneleineen. Vielä pitää vain tuoda pikkuautoja tontille, niin sitten on uudet jännät leikit valmiina.


Turun tunnelmiin sitten ehkä ensi postauksessa! :)
-Miia

5 kommenttia:

Ruususuun äiti kirjoitti...

Onnea tästä etapista! Varmasti upea tunne, kun hommat etenee ja nuo on ikimuistoisia hetkiä! Ja kiitos paljon lahjakortista, joka tupsahti postiluukkuumme!

Laura kirjoitti...

kivaa kun hommat edistyy ja miehet on pysynyt katolla!:) voi että mitkä ihanat lakit olit löytänyt pojille! Zara on kyllä niiiiin ihana kauppa! mäkin haluun Benjaminille saman lakin! ja ihania juttuja olit löytänyt kirpparilta! ihana kuva sinustakin, näytät niin söötiltä ja kauniilta!

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon. Oli se kaunista kateltavaa. Kädet ristissä oli meilläkin, kun käytiin isännän kanssa mökille mennessä katsomassa isoja poikia katolla. Sade oli kastellut katon ja sielä ne silti tanssi kuin mitkäkin keijut taidolla tiiliä latomassa. Talkoisiin meistä ei ollut tälläkään kertaa, kun on toi korkean paikan kammo ;) Kahvinkeitto on oikeen sopivaa hommaa meille ja rakennustyömaan siivoominen sopii paremmin. Paitsi, emme ole koskaan nähneet siistimpää työmaata mitä teillä on kokoajan ollut. Onnea vielä kerran. Kiitollisella mielellä.

Virpivarpu kirjoitti...

Iiks! Tunnelmat on varmana "katossa"! Täälläkin iloitaan teidän katosta! Hienosti on talli noussut ja näyttää kyllä valtaisan isolta! :D

Miia kirjoitti...

Kiitos kommenteista kaikki ihanat naiset....let's enjoy life :)

Proudly designed by Mlekoshi playground