Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tv-tason korvike

11.9.2011


Kotia tulee enää harvoin sisältä kuvattua. Ehkä siksi, että arki on töihin paluun myötä tullut paljon kiireisemmäksi ja koti on jäänyt vähemmälle huomiolle. Meillä kyllä tavarat pysyy nyt päiväsaikaan paikallaan, mutta enää ei ole kaikkialla hiippailevaa kodinhengetärtä, joka kuuraa, koristelee ja kaunistaa paikkoja kaikenaikaa (tai no ainakin hyvinä päivinä)! ;)

Sellainen olin siis kotiäitinä lähes kolme vuotta. Aina rätti kädessä ja uusia sisustuksia lastenhoidon ohella suunnittelemassa. Voi niitä aikoja! *huoh
Tämänhetkinen "sisustus" onkin siis ollut ennallaan ainakin viimeisen vuoden, verhot vain vaihtuneet vuodenajan mukaan. Minä olen täten jo saattanut kyllästyä, mutta teillehän nämä kuvat tulevat ihan uutena yllätyksenä. ;)

Meillä katsotaan paljon Myyrää, se on ollut molempien poikien lemppari vauvasta asti. En aikanaan oikein löytänyt kivaa tv-tasoa, joten tv on vanhan lipaston päällä, ja ihan hyvä niin. Olemmekin sen myötä tottuneet ja tykästyneet katsomaan tv:tä ylöspäin, toisin kuin tv-tasot ovat niin matalia, että pitää katsoa sohvalta alaspäin. Näin yläviistoon katsottaessa niskat rentoutuu ja asento on vapaampi, suosittelen!
Tulevaan kotiimme haaveilenkin sitten vanhaa kaappia, jonka sisään ton jättimasiinan voi piilottaa. Ei se nyt niin ihana ole, että ansaitsee parhaan seinätilan olkkarista.

Tv:n päälle jäävä tyhjä tila on ollut ongelmallinen sisustaa. Sinne ei olo oikein taulut sopineet (riidelleet liikaa tv:n kanssa), joten jokin pitkä hylly olisi ehkä paras vaihtoehto. Kapea listamainen tauluhylly minulla onkin jo sitä varten, mutta en ole saanut aikaiseksi asentaa sitä seinään.
Tällä hetkellä seinää siis yhä koristaa pyykkinaru, johon on ripustettu Mailegin pyykkipojilla muistoja Elian elämän varrelta, ne kauneimmat kuvat kauniista hetkistä. Tein sen viime kesänä Elian synttäreitä varten ja siinä se on edelleen. Ehkä kuvia voisi jo vaihtaa! ;)   

Tervetuloa myös uudet lukijat, 
minua ilahduttaa nähdä, että teitä on jo näinkin paljon! :)
-Miia

2 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

:)
Tuli tuosta tv:stä mieleen se meidän toissasyksyinen tyttöjenilta/leffailta, kun katottiin se joku TOSI HUONO elokuva ja naurettiin sitte loppujenlopuks koko tilanteelle! Käännettiin oikeen sohvakin niin että saadaan nauttia kunnolla elokuvasta! ;D Mutta seura oli ainakin hyvää ja ilta muutenkin mukava. Ihania hetkiä jäi muistojen laatikkoon. Muistathan? :)

Miia kirjoitti...

Tottakai Reeta muistan!!! <3 Koska otetaan uudestaan? Olen tässä muuten kaivannutkin taas tyttöjen leffailtaa :)

Proudly designed by Mlekoshi playground