Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aikatauluja

15.10.2011

Elämässämme on parhaillaan paljon aikatauluja, joita muistaa.
On rakentamisen aikataulut,
lasten hoitoaikataulut,
minun ja mieheni töihin liittyvät aikataulut.
Extrana muut muistettavat tärkeät päivät, menot ja tapahtumat.
Käytännössä kiirettä pitää, mutta kunhan ei anna sen päästä pään sisälle, niin elämä tuntuu mielekkäältä. En voisi kuvitella elämäämme toisenlaiseksi, tällä hetkellä arjen monipuolisuus tuntuu rikkaudelta ja antoisalta.
Mutta ehkä suurin haaste on kommunikaatiossa (=sen puutteessa), eli kuinka saada omat, lasten ja puolison aikataulut meidän molempien tietoisuuteen tarpeeksi ajoissa, niin että homma toimii ja vältytään turhilta konflikteilta.

No, kuin tilauksesta, silmiini osui Tokmannin tavaratalossa ihana
Winnie the Pooh -perhekalenteri (6,99e)
helpottamaan tulevaa, vieläkin kiireisempää vuotta.
Tähän kalenteriin on tilaa merkitä kaikki koko perheen menot ja muistettavat asiat. Kun kumpikin vanhemmista merkitsee ylös omat aikataulunsa, niin siitä on sitten kummankin helppo ohimennen katsoa mitä on tulossa. Toivottavasti tämä pieni asia selkeyttää elämäämme paljon ensi vuonna! :)
Tulevana vuonna 2012 rakennusprojektimme tulee kokemaan hektisimmän vaiheen kun itse taloa aletaan rakentamaan. Lisäkirvesmies on jo hankittu kevään haastetta varten. Materiaalivalinnat ovat päällisin puolin jo selvillä, mutta sisätiloja pitää alkaa seuraavaksi miettimään.
Ensi viikolla lähdenkin pikkureissulle kaupunkiin keittiöitä ja lattioita katselemaan. Olen löytänyt ihanan keittiövalmistajan, mutta kerron siitä sitten lisää myöhemmin jos kaupat syntyvät. :)
Muistetaan kuitenkin välillä pysähtyä, hengittää syvään,
kaiken kiireenkin keskellä!

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Meillä on ollut käytössä samanlainen perhekalenteri jo monta vuotta, enkä ilman tulis enää toimeenkaan!!!

Se huono puoli noissa on, että joka paikassa oletetaan että kaikilla on vain kaksi lasta... Eli meillä yhden ruudun olen joutunut jakamaan ja tekemään pojille pikkuruudut.

Voimia kiireen keskelle!!!

Laura kirjoitti...

meilläkin on toi sama, on kyllä niin ihana!! <3 ihanan näköinen myös sun kirjapino... :)

Proudly designed by Mlekoshi playground