Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Antiikkia Vaasasta

18.10.2011

Eilinen päivä kului antoisasti Vaasassa. Kierreltiin äitini kanssa katselemassa taloon lattioita, keittiöitä, kauniita Borås -tapetteja ja muutama antiikkimyymälä. Ihania muistoja palasi mieleeni.
Olemme asuneet opiskeluaikoina pari vuotta Vaasassa, mutta yhä kaupungista löytyy paikkoja, joita en aiemmin tiennyt olevan olemassakaan.
Yksi ihana löytö oli tämä antiikkimyymälä M. Storgård, Kauppapuistikko 33.
Kiitos Pitsihelma-blogin Lauralle vinkistä! :)


Mukaan oli pakko ottaa kaunis vanha rautajalallinen lamppu, joka on käsityönä tehty 1930-luvulla. Iskin tähän silmäni jo Lauran blogissa, ja sielä se kaunotar odottikin yhä noutajaansa.
Vanha pistoke vain menee vaihtoon, pitää laittaa mies hommiin. :)
Terveiset siis kauniiseen Vaasaan. I'll be back!

4 kommenttia:

soila kirjoitti...

Olitpa nopea, kun jo ehdit kertoa meidän tosi antoisasta Vaasan reissusta. Päivä vaan ei riittänyt kaikkeen listalla oleviin toiveisiin. Mutta kiitollinen varmaan olet puusepän käyttämästä ammattitaitoisesta ajasta keittiöideoinnissa. Lankkuparketin kauniista sävystä ja lampusta joka kylläkin tuli meille säilöön. Kiinnostaa kuulla lisää ja oliko lattian mallipala rakkaasi mieleen ja löytyikö elämäsi keittiövalmistaja samalla reissulla. Nyt vaan uutta reissua suunnittelemaan. Niin ja ne niin... ihanat tapetit. t: Rakkaudella äitisi

Miia kirjoitti...

Joo onhan ne mieleen, ellei hintalappua katsota ;)
Budjetti määrää saadaanko niistä sitten mitään....haaveillahan aina kuitenkin saa! :)

Teija kirjoitti...

Todellinen lamppukaunokainen!

Irmastiina kirjoitti...

Ihana valaisin...☺

Proudly designed by Mlekoshi playground