Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Joulun ensivalmistelut

29.10.2011

Tänään teimme pientä valmistautumista JOULUUN.
Mieheni ei voinut ihan ymmärtää miksi jo lokakuussa täytyy hakea tontut ja possut varastosta, mutta enhän minä siitä välittänyt - nyt vain tuntui siltä! ;)


Meidän joulukotia on jo vuosia kaunistaneet nämä Mailegin ihanuudet: nisset, possut, joulusukat, kuusenkoristeet jne. Ne ovat söpöjä ja erityisesti pikkuisten mieleen!


Kuten ehkä muistatte, kerroin joskus aikaisemmin täällä, kuinka tv:n päätyseinää on vaikea sisustaa. Nyt sain viimeinkin itseäni niskasta kiinni ja poistin sen kohta vuodenpäivät sienällä olleen pyykkinarun ja kiinnitin tilalle kapean tauluhyllyn (Kodin Ykkönen).
Siihen onkin kiva laittaa kynttilöitä ja joulun pikkuasukkaita istuskelemaan.


Minulla on uutena noita kuvissa näkyviä hiiriä, sinkkisiä kuusenkoristepalloja ja kakkuvuokamallisia kynttilänjalkoja varastoissani vielä melko runsaasti. Mikäli haluaisit ostaa niitä minulta pois, laita sähköpostia niin pistämme pientä pakettia matkaan... :)


Myös keittiö koki vasta tänään talviverhouudistuksen - parempi myöhään kuin ei milloinkaan! ;)
Minun kestosuosikkini ovat nämä jo varmaan 6 vuotta vanhat, mutta niin ajattomat ja kauniit IKEAn pellavaverhot. Ikeassa muuten pellavakangas on kaikkein edullisinta, n. 5-7e/m!!
Ja pellavahan on yksi joulun väreistä ja materaaleista.
Ainakin minun jouluni alkaa pellavaverhoista ja pöytäliinasta.

Kodikasta viikonloppua ja ihanaa joulun odotusta! :)
Miia

1 kommentti:

mammamiau, MiMa kirjoitti...

Minä tykkään (ja niin lapsetkin) kns näistä Maileg´in joulunisseistä possuista ja muista koristeista. Niihin saa lapset koskea ja niillä saa leikkiä ja kestävät pienten kätösten riepottelut(kin) =). Ihan vielä en niitä meille kaivele kaapeista esiin...mutta heti kun pakkaset tulee ja maa valkenee edes pikkasen...niin sitten...

Proudly designed by Mlekoshi playground