Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Talli valmistuu

22.10.2011

Muistan kuinka vielä puoli vuotta sitten olimme kaatamassa puita ja keräämässä oksia tältä samaiselta paikalta, missä autotalli nyt seisoo koko komeudessaan.
Se on iso, joten tuntuu melkein jo kuin talo olisi valmistumassa! ;)

Jonain päivänä saan vielä ajaa autoni tuonne. Ja rempata huonekaluni tuolla. Wow!Kuten kuvista näkyy, hienosäätö tallin ulkonäöstä vielä puuttuu. Ensimmäiset nurkkalaudat ovat löytäneet paikkansa, mutta siinäpä se sitten onkin. Niin ja nyt näkyvä valkoinen sävy on vasta pohjamaali.


Tallin suun, ikkunoiden, oviaukkojen sun muiden ympärille tulee vielä ulkonäön viimeistelevät laudat, vähän kuin valokuvalle kehykset. Ikkunoiden päälle haluaisin vanhanaikaiset "hatut". Päihin tulee ylös kaari-ikkunat sekä yläosan katkaiseva rima saa alleen jonkinmoisen romanttisen koristelistan. Emme ole vielä päättäneet minkälaisen, ehkä sellaisen kuin Kannustalojen Onnelassa tai hivenen pitsisemmän kuten Vita Verandan -blogissa. Alaosan katkaisurima, joka erottaa pysty- ja vaakapaneelit toisistaan, saa myös vahvistusta poikkilaudasta. Täten ero eri paneelien välillä tulee selkeämmäksi.
Niin ja sitten ne lamput...parhaillaan pohdimme minkälaiset ja mihin ne laitetaan.Sähköasennusta siis seuraavaksi....ei tule tunnelmaa ilman valoja, eikä valoja ilman sähköä!
Nyt nauttimaan elokuvaa, kivaa iltaa kaikille... :)

P.S. Kiitos kaikille ihanista kommenteista <3

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

kiva blogi sulla :)

http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

Proudly designed by Mlekoshi playground