Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Talolta jo näyttää! :D

7.10.2011

Autotallimme alkaa jo näyttämään ihan talolta, kun vaakapaneelitkin pääsivät paikoilleen. Tänään miehet saivat tämän takapihan pelloille päin suuntaavan tallin päädyn paneloitua ylös asti.
Oviaukon kohdalle tulee pariovet puuvajaan ja myöskin reikiä ikkunoille tehdään lisää sitten ensi keväänä. Nyt annetaan kuitenkin lunten ensin sataa ja talvella teemme ikkunatilaukset sitten kaikessa rauhassa.
Ihanaa oli tänään huomata, että itsesuunniteltu ulkoasu ja panelointi toimii myös käytännössä ja näyttää hyvältä, vaikka kovasti meitä se jännitti, että mitä tästä tulee!!

Tuonne mieheni kohdalle ylös tulee myös kaunis kaari-ikkuna sitten ensi keväänä, kuten etupihankin puolelle. Samoja kaari-ikkunoita tulee sitten taloon 4 kpl, eli joka ilmansuunnalle. :)
 Poikien silmissä isä on ihmemies kun kiipeilee niin korkealla. Välillä pitääkin olla tarkkana, kun molemmat meinaavat ihan väkisellä lähteä tikkaille isin perässä kiipeilemään.
Hei, olen näin korkealla!
Välillä tuntuu vähän kummalta kuvata keskeneräistä työtä, kun nurkkalaudat sun muut vielä puuttuu, mutta toisaalta jokainen vaihe on kaunis ja meille merkityksellinen - kuvaamisen arvioinen!
Yksi kaunis hetki oli kun tulimme yhdessä koko perhe eräs ilta tontille, kaiken keskeneräisyyden keskelle pitämään nuotiota, paistoimme makkarat ja haaveilimme vähän yhdessä tulevasta kodista. <3
Keittiönpöydälle ulkoa tuotu pelargonia toivottavasti ilahduttaa hempeillä kukillaan vielä pitkälle syksyyn.
Ensi kesänä kukkaruukkuja voikin sitten jo kantaa raksalle tunnelmaa tuomaan ja laittaa ne siitä eteenpäin omaan talliin talvehtimaan...ainakin siihen asti kunnes valmistuu talon takapihan siipeen tuleva viherhuone :)
 I can't wait for our dream house to be done!

5 kommenttia:

mammamiau, MiMa kirjoitti...

Ihanalta näyttää. Löysin tänne Annen blogin kautta. Onhan se kiva kuvata jokainen pieni edistys raksalta itsellekin muistoksi tai vaikka edes toisesta kuva kulmasta...kyllä meilläkin Huvilan remppaa kun tehtiin niin kuvattiin joka maalausneliö erikseen, mutta ihana niitä on nyt katsella jälkeen päin ja muistella niitä hetkiä.

Ensi keväänä ja kesänä onkin kiva kun saa laittaa jo kukkasia vaikka talo olisikin vasta rakenteilla, nopeasti se pystyyn nousee =). Meidän kotitalo rakennettiin 7 kuukaudessa, perustuksista valmiiksi.

Mukavia syyspäiviä teille Mi-Ma

Miia kirjoitti...

MiMa, kiitos ja tervetuloa =)
Joo näinhän se on, nopeaa se talo sitten nousee, varsinkin kun on jo tallin kohdalla ne monet ratkaisut nyt tehtynä, niin sitten taloon vaan samaan tyyliin....toki se sisätilahaaste sitten vasta alkaa! Mutta sitäkin odotan jo innolla et pääsee sisustuspuolta miettimään :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kaunis panelointi. Oli se varmaan jännää, jos toi on teidän taloon ensin suunniteltu ja sitten talliinkin piti laittaa samanlaista. Ymmärrän jännityksenne. Ihana siitä on tuossa, mielenkinnolla seuraan tätä ja odotan kevättä kun ikkunat tulee paikoilleen. Kohta saatte siirtyä varmaan sisähommiin ja talvi tullessaan tuo levon rakentamiseen. ONNEA VIELÄ KAUNIISTA ULKORAKENNUKSESTA!
t:syksyn lapsi

Miia kirjoitti...

Syksyn lapsi,
Kiitos kauniista ja rohkaisevista sanoistasi. Nämä ihanat viestit mitä jätätte ovat blogistille niin tärkeitä...ilahduttavat kovasti! :)
Joo, talven lepoa jo kovasti odottelenkin, ennenkuin alkaa taas uusi urakka ensi kesänä...huoh.
Kaunista syksyä sinulle! :)

Ruususuun äiti kirjoitti...

Tosi mukava seurata miten projektinne edistyy, sisustaa kyllä sitten ehtii moneen kertaan! :) Itse harmittaa, kun ei rakennus/purkuvaiheessa tullut napsittua tärkeistä hetkistä samallalailla kuvia kuin nyt, kun ei silloin ehtinyt ja jaksanut! Hyvää viikkoa sinne kirjojen parissa!

Proudly designed by Mlekoshi playground