Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Essu ja tunnustuksia

12.11.2011

Leivontasessiot eivät ole vielä ohi. Tänään teemme myös pienen 4 munan täytekakun isälle, hän on sen ansainnut! Leivonnasta tulee niin kodikas tunnelma kotiin, että sitä pitäisi harrastaa useammin, ei vain merkkipäivinä. Ensimmäistä kertaa puutasolla (pöytä) leipominen tuntui taivaalliselta, taikina liukui hyvin ja ei jäänyt kiinni. Kyllä se tunne vaan vahvistui, että tulevaan kotiin on ihan pakko laittaa puutaso jonnekin, saarekkeeseen tai työtasoiksi. Ja se on vaan niin kaunis!

Toinen pikkuasia, mikä tekee leivonnasta hivenen ihanamman, on kaunis essu. Me ollaan tykästytty Mailegin Gingerbread Cookies -jouluessuihin, joita saa aikuiselle ja lapselle. Meillä Elian essu roikkuu keittiön pikkuhyllykössä joulutunnelmaa tuomaan....siitä se ehkä tulee otettua käyttöönkin vähän useammin kuin kaapista, hope so! ;)


Korvapuusteista tuli hyviä, mutta tein vähän liian isoja, joten ne paistuivat hitaasti. Pullaa pojille onkin nyt tarjolla aamupalaksi, välipalaksi ja iltapalaksi! :)


Tähän loppuun kaunis kiitos vielä Amalfin sitruunoille jo aikoja sitten antamastaan tunnustuksesta...minä kun olen niin huono näissä blogijutuissa, että en meinaa aina muistaa toimia korrektiin aikaan. Ja valitettavasti on niin kiire tässä arjen pyörityksessä, että muiden blogeja tulee seurattua kovin vähän. Justiin ja justiin ehtii omaa päivittää! ;) Mutta siis kiitos tunnustuksesta "Blog With Substance"....niin ja Hanna K.:lle myös kiitos!


Haasteena oli kertoa itsestä 8 asiaa....hmm, mitähän en ole vielä kertonut?! ;D
1. Suunnillleen 75% omaisuudestamme on ostettu kirppareilta tai käytettynä, koska tykkään vanhasta...huonekalut, lastenvaatteet, astioita jne. Kirppisbongailu on sitäpaitsi niin mukavaa!
2. Ikävoin liikuntaa tosi paljon. En ole päässyt liikkumaan kohta vuoteen, kun tämä taloprojekti syö vapaa-ajan ja koska olen illat yksin kotona, niin en voi lähteä minnekään ilman poikia. Ette usko miten odotan sitä, että sitten kun talo on valmis ja isi taas kotona, niin voin lähteä joskus uimaan, hiihtämään, salille, tai lenkille.
3. Lempivaatekauppani on Vila. Siellä lähes kaikki on aina minun makuun! H&M, VeroModa sun muut toki myös ovat vakkarilistalla. Kotikaupungistamme ei näitä ihanuuksia löydy, mutta kun ajan 60km lähimpään isompaan kaupunkiin, niin shoppailun maailma aukenee minullekin! ;)
4. Poikiemme raamatulliset nimet eivät ole fanaattisuuden merkki, vaan ne vain ovat mielestämme niin kauniit nimet! :)
5. Mnulla on aika monta huonekaluprojektia kesken, mm. vanha penkki, varastoituna sinne sun tänne. Kunhan nyt talli valmistuisi, niin pääsisisin taas hommiin.
6. Abelille pitäisi löytää vanha lasten sänky, kun pinnasänky jää pian pois. Haluaisin samanlaisen kuin Elialla, mutta tuskin enää löydän mistään toista samanlaista. Jos sinulla olisi myydä minulle vanha sänky, niin pliis ota yhteyttä!
7. Mitähän vielä......tykkään käyttää Virilon kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä levitteenä ja ruuanlaitossa. En ole karppaaja tai muutenkaan kovin tarkka syömiseni suhteen, mutta jotkut "terveystuotteet" ovat todella hyviä. Olen huomannut, että tuo ihmeaine saa hiukseni kiiltämään ja ihon voimaan hyvin. Kuivaihoisena minun pitäisi muistaa juoda paljon vettä ja syödä riittävästi öljyjä.
8. Unelmoin voivani joskus harrastaa ratsastusta. Tonttimme niityille voisi ottaa kesähevosia "vuokralle", se olisi niin ihanaa! :)

Kylläpä meinasi olla vaikea keksiä kahdeksaa kohtaa. Nyt en valitettavasti ehdi valitsemaan enää blogeja, joille laittaisin haasteen kiertoon. Lapset tarttis kohta ruokaa! ;)

Niin ja kiva nähdä, että olen saanut uusia lukijoita. Lämpimästi tervetuloa Anne, Jaana, Hanna, Callista, sekä muut joita en ole ehkä huomannut!
-Miia

3 kommenttia:

Hanna-Riikka kirjoitti...

Oi oi, taidetaan mekin iltasella vähän pyöräyttää korvapuusteja isälle. Nam nam.. Oletkos kokeillut muuten ainakin meidän lasten lemppariversiota, daim murskalla ja suklaalla höystettynä? Toooodella kevyttä..juup, mut ah, niin hyvää ;)

Hanna kirjoitti...

No nyt mä tajuan miksi te rakensitte autotallin eka :D

Miia kirjoitti...

Hanna-Riikka, enpä ole kokeillut...tämä oli itseasiassa eka kerta kun leivoin korvapuusteja, aina olen yleensä tehnyt peruspullaa. Kiitos ideasta, tuota täytyy ehottomasti kokeilla seuraavaksi!! :D

Hanna, sanos muuta, olen kaamea hamstraaja! Meillä on nyt sit aika hyvin säilytystilaa kun varastot tulee tallin ja myös talon vinttiin, mut mies on veikannu et ne on samantien täynnä kun päästään muuttaan! ;D

Proudly designed by Mlekoshi playground