Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Minun viikonloppu

26.11.2011

Lapset lähtivät mummolaan viikonlopuksi.....tämä on todella tarpeellinen breikki minulle! Vähän töitä, lepoa, siivoilua ja kivaa näpertelyäkin....omassa rauhassa saan tehdä omia juttujani. Kukaan ei tarvitse eikä vaadi minulta kahteen päivään mitään - aika mahtavaa!! :D
Koti kaipaisi kyllä kunnon suursiivoja, mutta jos nyt kuitenkin ottaisin vaan rennosti.....töissä sitä saa ahertaa sitten viikolla riittävästi. Olen vain sellainen ihminen, että en meinaa osata maata ja olla tekemättä mitään yleishyödyllistä. Se on inhottavaa, monesti koen olevani itseni uhri! ;) Tänäkin aamuna kun olisin saanut kerrankin nukkua, niin heräsin ajoissa ja pää täynnä ideoita, mitä tänään voisin tehdä. Ei auttanut kun nousta ylös (klo 09 tosin, aika myöhään) ja ryhtyä toimeen. Mutta se on tärkeintä, että tykkää tekemästään! :)


Tonttuja ja joulusälää alkaa kotiin taas kertyä vähän joka paikkaan. Keittiöön laitoin pellavaisen punaruutuisen pöytäliinan ja aion tänään vielä hakea meille pienen kuusen koristeeksi olkkariin. Vanhoille lasisille vetolaatikoille sain myös eilen kehikon valmiiksi. Se on vain enää valkoista maalia vailla. Olen kyllä aika ylpeä itsestäni, tämä kun on ensimmäinen kunnon puutyöni, jonka tein ihan ilman miehen apua. Sisäinen feministi nostaa taas päätään! ;)

Vielä on aikaa osallistua arvontaan. Huomenna sitten katsomme ketä onnetar muistaa ihanalla kyltillä! :)


3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Vau, hieno pikku lokerikko - ja ihan itse tehty! :)

Nauttikaamme tästä viikonlopusta, täällä nimittäin ollaan kans aivan issekseen koko vkl kun muu perhe on kuka missäkin, luksusta!

Hanna-Riikka kirjoitti...

Oi, olen ihan vähän kateellinen viikonlopustasi. juuri ytäväni kanssa puhuimme, että muistissa ei nyt juuri ole, milloin olisi saanut olla kotona ihan rauhassa yksin.. tehden omia juttuja ja ihan vain vaikka kuunnella omia ajatuksia. Tässä metelissä se ei tunnu muuten onnistuvan ;).

Tosi hieno puutyö sinulta! Saat olla ylpeä jäljestäsi!

Mukavaa sunnuntaita.

Ruususuun äiti kirjoitti...

:) Näin se vähän täälläkin menee, innostus aina voittaa! :D Hieno puutyö!

Proudly designed by Mlekoshi playground