Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monta projektia

9.11.2011

Viime päivinä on ollut meneillään monenmoista projektia, joista isoimmat paljastuu teillekin lähitulevaisuudessa ja yksi vähän pienempi tässä postauksessa ;)
Hih, olo on jännittynyt ja innostunut, monta kivaa salaisuutta kuplii pinnan alla. En nyt kuitenkaan puhu lapsista, ettette hairahdu onnittelemaan...no joo, asiaan! :)

Minulla on tässä yksi pikkuprojekti meneillään, eli kirpparilta löydetyille vanhoille lasisille jauhovetolaatikoille pitäisi rakentaa kehikko. Hahmottelin ja mittailin Elian kanssa viime viikonloppuna tämän näköistä suunnitelmaa. 
Yhdessä piirtelimme suuunnitelmiamme kynttilänvalossa...se oli ihana hetki pikkuveljen nukkuessa päiväunia.
No, sitten eräs arki-ilta poikkesin tontilla leikkaamassa raksan ylijäämälautapaloista sopivan mittaiset palat kehikkooni. Nyt kun vielä saisin ne naulattua yhteen ja maalattua valkoiseksi, niin kiva tulee. Se taitaa kuitenkin jäädä ensi viikonloppuun, kun nyt iski meihin kuume ja flunssa ja aika menee sylitellessä ja pieniä hoivatessa. <3 
Ispiraatiota päivääsi!

3 kommenttia:

Ruususuun äiti kirjoitti...

Ihanaa projekti-intoa! Täälläkin lopputulosta odotellaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana laatikosto tulossa. On taas kauniinta kuvia ja kiva katsoa niitä. Ajattelin, että mä tekisin sen vanhaan tyyliin porakoneella pienet reiät nurkkiin ja laittaisin puutapeilla ne kiinni toisiinsa liiman kera. Tulis oikeen teiän tyylinen, kun puuseppääkin talosta löytyy. Odotan silti innolla minkä värinen tosta oikeen tulee uuteen keittiöönne. Lisää tällaisia poststauksia meille lukioille....
;) t: syksyn lapsi

Marika kirjoitti...

Hienolta kuulostaa, eli kuvia odotellessa :) Minulla on Arabian vanha jauholokerikko ja se on juuri niitä suurimpia aarteitani!

Proudly designed by Mlekoshi playground