Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pian raksakin vaipuu talviuneen...

23.11.2011


Tontilla valmistaudutaan kiireellä talven tuloon. Isi jaksaa vielä painaa pitkää iltaa, jotta talli kerkeäisi valmistumaan sisältäkin ennen pakkasten tuloa. Tämä leuto alkutalvi ja lämmin syksy on toisaalta ollut raksalla helpotus....näpit ei vielä jäädy paneloidessa ja naulatessa. Tavoite onkin saada talli pian siihen malliin, että kylmien pakkassäiden iskiessä ei tarvitsisi enää lähteä raksalle. 


Ovi- ja ikkuna-aukot on suojattu muoveilla, sähköt ovat paikoillaan, nosto-ovi takaseinään asennettu ja tallin katososan seinät on saatu paneloitua. Enää katto pitää paneloida ja laittaa nurkkalaudat. Ikkunapuitteet laitetaan sitten kun ikkunatkin. Puhallusvillat välikattoon saatiin eilen. Ihanat ulkovalaisimet odottavat vielä seinään asennusta. Ehkä ensi viikonloppuna pääsemme niitä mallaamaan seinään...se onkin sitten se eka konkreettinen osuus sisustustaipaleellani, jee! :D


Odottelen vielä myös postitse saapuvia Ramsign kylttejäni, valitsin valkoisen tekstin mustalla pohjalla. Tuossa seinässä ne näyttävät varmasti hyvältä! Muistakaahan myös käydä vielä osallistumassa kylttiarvontaani, niin voitte saada itsellenne samanlaisen. Vielä aikaa osallistua tämä viikko! :)
Ja eikun Greyn anatomian pariin,
Miia

Ei kommentteja:

Proudly designed by Mlekoshi playground