Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suloista säilytystä

10.11.2011

Tiimarissa tuli asioitua lasten kanssa viimeksi. Ihastuksekseni löysin sieltä tosi halvalla nättejä polka dot laatikoita, joita voi käyttää mihin vain....säilytykseen tai lahjarasioiksi. Punainen pallokuosi sopii paketiksi jouluun, mutta myös meidän lastenhuoneen sisustukseen. Näitä voisikin hakea vielä lisää lelukaappiin pikkutavaroiden järjestelyä varten.
Myös kiva ylläri oli löytää sieltä ranskalaisia Mini Labo salkkuja. Maltoin tosin ostaa vain yhden, mutta säilytysratkaisuksi salkutkin ovat tosi loistavia...niitäkään ei voi olla koskaan liikaa ...;)Joulutunnelmaa virittelemään kaupasta piti ostaa myös ensimmäinen joululehti ja pojille Petteri Punakuono dvd. Se onkin sitten viimeinen joulu tulossa tässä asunnossa,
better make the most of it!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mainio joululahjapaketointi-idea tuo Tiimarin pilkkulaatikko. Ilmeisesti niitä oli eri kokoisia? Täytyypä poiketa siellä. Meillä oli vuosia lähes täysin "valkoinen joulu" (siis sisällä), mutta lasten (ja Mailegin ;) ) myötä valkoisen lisäksi alkoi rantautua hieman punaista, mm. GreenGaten punavalkoiset pilkkukuosiset peitot. Oletko nähnyt Mailegin uusia isoja polkatankoja, joissa mm. tuota samaa "pilkkukuosia"? Ne ajattelin kääräistä joiden joululahjojen päälle koristeeksi ;) Rinnalle sopisi sitten mukavasti toinen lahja kääräistynä tuohon pilkkulaatikkoon. Kiitos siis vinkistä :)

t. Neljän pojan äiti

Laura kirjoitti...

voi ihania! nyt tuli sit lähtö tiimariin!kivvaa viikonlopun odotusta ja kiitos kivoista postailuista:)

Miia kirjoitti...

Joo laatikkoja oli eri kokoisina, ihanan neliönkin muotoisina. Joo punainen on ehdottomasti joulun väri, valkoisen kodinkin pukee jouluun. En ole nähnyt noita Mailegin polkatankoja, mutta voin kuvitella että ihanat ovat paketin päällä...minäkin olen laittanut aitoja polkatankoja pakettien ja joulukuusen koristeeksi. Hyviä ja innostavia valmisteluja sinulle! :)

Laura, kiitos sullekin ja hyviä löytöjä! :)

Proudly designed by Mlekoshi playground