Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tunnelmanluojat

3.11.2011

Kauneimman tunnelman kotiin tuovat kynttilät.
Viime aikoina niitä onkin polteltu paljon ja vähän joka puolella.
Tässä muutamia kuvia keittiön ja olohuoneen tunnelmista, myös sisustusvaloista.
Lastenhuoneesta laitan oman kuvasarjan sitten ensi postaukseen.
I love it here!
Olohuoneen kiikkutuolia lämmittää ikivanha kulahtanut IKEAn talja, uusi pitäisi joskus ostaa. Sitä on käytetty paljon ja vähän missä milloinkin, myös vaunuissa kun pojat nukkuivat vauvana päiväuniaan pakkassäässä. Siinä on jo tunnearvoa!
Lahjaksi saamani PartyLiten lasinen kynttelikkö on ihana, kun sinne voi laittaa sisälle koristeeksi vaikka mitä. Nyt leikkasin sinne veteen muutamia oksia callunoista. Lämmin kiitos vielä kerran lahjan antajalle, jos luet tämän! <3
No tässä tunnelmassa ei ole siis hassumpi olla.
Kotiin on välillä kova kiire töistä, että pääsee taas rentoutumaan hämyiseen tunnelmaan.... 
ja tietenkin sen ihanimman lehden kera. :)
Hyvää pian alkavaa viikonloppua!


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heissan taas pitkästä aikaa.
Ihania kuvia. Aivan tuli halu päästä kotia töistä, viettään viikonloppua kynttilöiden ääreen. Sun postaukset on tosi tosi kauniita.
Voin jo kuvitella, kun pääset sisustaan uutta isoa kotiasi vuodeen päästä, mitä kuvia me silloin saammekaan nähdä. Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua teidän perheelle.
t: syksyn lapsi

Irmastiina kirjoitti...

Ihana seesteinen tunnelma.♥

Hanna kirjoitti...

Moi! Kävin läpi tuossa arvontaan osallistujia! Ihana blogi sinulla, kauniita kuvia lähinnä selasin, jäänpä lukijaksi, niin voin inspiroitua joskus näistä kuvista uudelleenkin! kaunis koti teillä! :) toisessa blogissasikin olen joskus vieraillut ja itseasiassa harkinnut omankin ruoka-blogin perustamista! :) t. hanna pompannappi-blogista

Laura kirjoitti...

Ihania tunnelmia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tunnelmista! Mukava virittäytyä jo vähitellen kohti joulua. Erityisesti odotan aina lastenhuonepostauksiasi. Mailegit ovat myös mieleeni. Välillä jopa tuntuu, että meillä "asuu" jo hieman liikaa nissejä, possuja, kaneja ja hiiriä... ;) (erityisesti miehen mielestä)

Onko tuo Vakre-lehti jo jouluaiheinen?

t. Neljän pojan äiti

Miia kirjoitti...

Hei Neljän pojan äiti,

Kiitos kommentistasi ja kiva kuulla mistä postauksista tykkäät, olisi muutenkin ihan huippua kuulla enemmänkin lukijoiden toiveita ja mietteitä ...pistänpä siis toiveesi korvan taa! :) Kyllähän tosta lastenhuoneesta vielä vois kirjottaa/kuvata vaikka mitä.

Tuo Vakre ei ollut vielä jouluaiheinen, mut jo vähän sinne päin. Meillä mies on ihan samaa mieltä noista pikkuasukeista! ;)

Miia kirjoitti...

Kiitos teille muillekin kommenteista, ja Hanna tervetuloa! :))))

Proudly designed by Mlekoshi playground