Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Loppiainen ystävien seurassa

8.1.2012Ihana viikonloppu takana ystävien luona yökyläillessä.
Kuvamateriaalia kauniista yhteisistä hetkistä syntyi niin paljon, että näillä voisi 
päivittää blogia seuraavan kuukauden (eli vähän nyt yhdistelen ja teen seuraavat pari postaustani
loppiaisen tunnelmista). Kotiin on aina ihana palata reissun päältä, mutta sydämeen jäi myös tyhjiö. Ikävä!
Olemme nähneet näitä rakkaitamme viimeksi kunnolla viime kesänä, silloin kun kirjoittelin irtiotostamme ja kaupunkilomasta. Kesä ja syksy on mennyt meillä niin intensiivisesti rakentamisessa ja ensi kesä tulee olemaan vielä kiireisempi.
Mutta tosiystävyys kestää ja jaksaa myös odottaa!
Oman tilavamman kodin valmistuminen merkitsee meille siksikin paljon, kun välimatkaa ystävien kanssa on satoja kilometrejä. Odotan niin kovasti, että mekin saamme etuoikeuden majoittaa heidän kohta kolmilapsista perhettään.
Tosin yhdessäolo ei katso neliöihin. Vaikka tila on vähän tiukilla kahden lapsiperheen lyöttäytyessä yhteen, niin tunnelma on sitäkin tiiviimpi ja kodikkaampi. Lapset leikkivät ja syövät yhdessä, ja aikuiset jakavat kodin askareet kuten ruuan laiton sekä saavat myös seuraa toisistaan. Odotuksia ei kannata asettaa liian korkealle, kun lasten ehdoilla mennään, mutta yleensä käy niin, että ajasta yhdessä saa irti enemmän kuin on ajatellutkaan. Harvoin näkeminen tekee yhdessä vietetystä ajasta niin kalllisarvoista, että sen eteen on valmis myös vähän ponnistelemaan ja siitä haluaa ottaa kaiken irti. Mekin ehdimme muutamassa päivässä tehdä tosi paljon kivoja juttuja, joista sitten lisää seuraavassa postauksessa. Voisi sanoa, että tämä loppiainen oli todellinen lapsiperheiden aktiiviloma - menoa ja ohjelmaa riitti joka tunnille!
Päivät touhuttiin ja ulkoiltiin, illat rentouduttiin aikuisten kesken mm. hyvän salaatin, saunan ja lautapelien äärellä.

Onnea kulta raskausviikosta 38! <3
See ya soon,
Miia

p.s. Tervetuloa uudet lukijat Anne, Liina ja Nina! :)  

1 kommentti:

tuuli hiuksissa kirjoitti...

Kivoja kuvia. On ollut ihanaa olla lomalla. Iloa kevään haasteisiin, joita tiedän riittävän sielläkin..
Ja voimia!

Proudly designed by Mlekoshi playground