Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arjen piristykset > Loma!

24.2.2012


Heipsan, tänään alkoi täällä pohjoisessakin kauan odotettu hiihtoloma! Voi että on mukavaa, kun saan olla ensi viikon kotona poikien kanssa ja keskittyä myös nettikauppaan sun muihin omiin projekteihini. Olenkin ollut niin loman tarpeessa kovan työputken jälkeen. Tänään siis relaan ja katon lemppariohjelmani American Idolsin sekä Voice of Finlandin, ehkä siinä samalla treenaan myös vähän kahvakuulalla (oon muuten niin ihastunut tuohon lajiin). Kahvakuulailu on siitä kiva, että sitä voi tehdä helposti kotonakin ja se ei vie paljon säilytystilaa kuten treenivempaimet yleensä. Tässä vähän kuvia tämän viikon pienistä hyvistä hetkistä....kevätsisustelua, tukan värjäystä ja vaihtelua työlookiin, synttärivierailuja ja hyvää ruokaa. Mistä pieniestä piristyksistä sinun hyvä arkesi koostuu? 


Hyvää viikonloppua - pian blogissa taas tavataan! :)
1 kommentti:

Täti Ruskea kirjoitti...

Kivoja arjen piristyksiä sulla! Mulla niitä ovat edes pieni "hiljainen hetki", kuppi teetä ja sisustuslehti ja tietty pala (tai rivi) suklaata tai muuta herkkua. Ykkössuosikki on se jos illalla lasten mentyä nukkumaan ehtii edes muutaman kerroksen neuloa tai virkata - ja jälleen se teekuppi.

Se mistä tällä hetkellä eniten haaveilen, on saada aikaa "pyykkihuoltoon" eli yksikseen puuhasteluun kodinhoitohuoneessa: pyykin pesua, kuivausta, silittämistä, järjestämistä. Enpä olisi aiemmin uskonut moisesta haaveilevani.

Mukavat blogit kivoine uusine postauksineen piristävät aina, samoin tekstailu hyvän ystävän kanssa.

Enemmänkin olisi...

Mukavaa hiihtolomaa! Meilläkin alkoi nyt :)

Proudly designed by Mlekoshi playground