Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Viikonloppu

11.2.2012


Viikonloppu on taas vierähtänyt pian lauantai-iltaan. Aina se menee liian äkkiä, joten on pakko priorisoida. Paljon haluaisin tehdä
ja saada aikaan kotona, mutta pitää muistuttaa itseään, että yhdessäolo ja lapset ovat tärkein asia ja niille täytyy löytyä aikaa. Kiireetöntä aikaa.

Pienistä asioista se arkinen onni vaan koostuu. Eilinen perjantai-ilta meni lasten kanssa leipoessa. Tuli vaan inspiraatio, että nyt pitää saada tuoretta pullaa. Ja vaikka se on työlästä ja keittiö menee ihan sotkuun, niin se yhteinen hetki Elian kanssa kauliessa
on aina sen arvoista. Siinä samalla höpötellään päivän ja viikon asiat, ja haaveillaan jo tulavastakin.
Täältä blogin kautta sain lukijalta vinkin lisätä korvapuustin täytteeksi suklaata. Kiitos siitä, nyt me se toteutettiin raastamalla sekaan Fazerin sinistä ja ai että tuli hyviä!! Tämä korvapuustiresepti jää tavaksi ihan varmasti. Kyllä suklaa kruunasi maun, katsokaa nyt vaikka noiden onnellisia ilmeitä :)

Kun oikein miettii, niin ei tässä elämässä loppuviimeeksi mistään ihmeellisistä asioista ole kyse. Ei tarvitse valloittaa koko maailmaa tai saavuttaa jokin suuri päämäärä. Odotetun viikonlopunkaan ei tarvitse olla valtavia elämyksiä täynnä. Arjen sietokyky voikin olla se avain onneen! Olen oppinut, että elämän sisältö ja hyvä olo löytyy pienistä, mutta täysillä koetuista hetkistä. Lähimmäisen rakkaudesta, antamisesta, perheestä. Esimerkiksi pullan tuoksusta ja lauantaiaamun luisteluretkestä lähijäälle.


Toinen hyvä vinkki, jonka te lukijat olette antaneet minulle oli tuo potkukelkan ottaminen avuksi luistelun harjoitteluun. Tänä aamuna Elia pysyikin jo paljon paremmin pystyssä ja otti jopa muutamia askelia potkukelkkaan tukeutuen. Loistava vempain tuo potkukelkka! Potkukelkalla ja rattikelkalla reippailimme jäälle, luistelimme ja leikimme kinoksissa hetken ja sitten palasimme kotiin lounaalle...tietenkin nauttimaan pullaa!
 Yhdessäoloa ja rakkautta viikonloppuunne!4 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Ihana postaus <3 Näitä samoja olen itse just tänään pohtinut.

Viikonloppua sinne myös!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus.. olen tehnyt korvapuusteja joihin tuli marenkivaahtoa ja se oli tosi herkkua...

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia, mukavaa viikonloppua <3

Linda kirjoitti...

Hei! Tulin vastavierailulle ja olenkin tainnut joskus aiemmin tänne eksyä jotain googlatessani. Pitääkin yrittää kahlata läpi jotta saa kuvan missä teidän projetissa mennään, ja jotta saan paremman kuvan siitä millainen talo teille onkaan tulossa. :)

kotiin-villafridhem.blogspot.com

Proudly designed by Mlekoshi playground