Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Elämässä kiinni

24.3.2012


Minusta on hetkessä tullut jonkinmoinen sisustustyöläinen. Nettikauppani on vielä nuori ja sana siitä leviää vähitellen (kiitos teille, jotka olette toimineet puskaradiona!), kun en ole kauppaani mainostanut vielä blogien ulkopuolella. Mutta tosi hyvältä tuntuu, kauppa on käynyt sopivasti ja rauhallinen alku onkin ihan hyvä tässä harjoitellessa. Päivätyöni on muualla, mutta ehkä jonain päivänä avaan vielä varsinaisen sisustusliikkeen...saa nähdä, miten elämä vie. Se tässä jännää onkin, kun ei koskaan tiedä mihin suuntaan elämä meitä vie! :)

Sisustustuotteiden ja pakettien keskeltä lähetän tämänkin postauksen. Sain eilen uuden lavallisen tavaraa Jeanne d'Arc Livingiltä ja voi että heidän tuotteensa ovat aina niin kauniita. Mm. F.9AO pellavatyynyt ja pyykkipussit ovat heidän uusinta kangasmallistoa, joista pidän tosi paljon. Tyylikästä, laadukasta ja yksinkertaista - näihin ei hetkessä kyllästy. Tyynyliinoja saa valkoisena tai pellavan värisenä, ja niissä on erilainen teksti molemmin puolin (kuvassa). Noista teettämistämme canvas-tauluista olette myös kyselleet, ne ovat kokoa 40 x 60 cm. Juuri hyvä koko kahdelle pystykuvalle vierekkäin.

Tyynyjä voit ostaa täältä

Myös nämä ranskalaisella kirjoituksella olevat lasiastiat ovat todella kauniita. Meidän varastosta löytyy nyt heti toimitettavaksi pulloja, juustokupuja ja eri kokoisia viini/juomalaseja. Kuvan pullot ovat paitsi todella ihania maljakoita herkille kukille, niin myös loistavia öljypulloiksi. Täytin itselleni yhden pullon öljyllä ja maustoin sen roseepippurilla ja valkosipulilla. Vielä rosmariinioksan kun saisin pullon sisään, niin se olisi täydellisen kaunis koristus keittiöön. Pulloja on kahden kokoisia. Niitä ja muita sarjan astioita löydät täältä.


Vielä yksi leffavinkki loppuun. Taiteen ja kauniiden kuvakulmien rakastajat tykkäävät varmasti tästä elämääkin suuremmasta elokuvasta, The Tree of Life. Tämä on sellainen pohdiskeluelokuva, joka pitää katsoa hartaalla mielentilalla, hyvillä soundeilla ja mieluiten teatterikokoisella screenillä. Ei saa odottaa mitään actionia ja viihdettä, vaan pitää antaa elokuvan vain viedä mukanaan syvälle sanomansa juurille. Koskettava! Jos olisin filosofi, tästä saisin monenlaista teoriaa analysoitavaksi elämän ihmeistä. Uskon, että monta analyyttistä gradua syntyy vielä tämän mestariteoksen pohjalta!


Kauniita elämänhetkiä päivääsi!

2 kommenttia:

Marie kirjoitti...

Ihania tuotteita. Mitkä nuo lapsitaulut on teidän seinällä? Ihanat! Kiitos leffavinkistä, kuvakulmat kiinnostavat, mutta jos on kovin nyyhky niin en pysty ;).

Miia kirjoitti...

Kiitti, ne on mun ottamat kuvat pojistani, joista on teetetty canvas-taulut. Tuo leffa ei ole mikään kauheen nyyhky, pistää vain miettimään.

Proudly designed by Mlekoshi playground