Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hyllyistä parhain

18.3.2012


Ihanaa aurinkoista sunnuntaiaamua! Todella kaunis päivä tulossa, aurinko paistoi verhojen katveesta jo aikaisin. Meillä on lapset heränneet jo varhain, mutta tälläisenä aamuna se ei haittaa. On kiva herätä valoon ja  aloittaa puuhastelut.
Päätän, että tästä tulee hyvä päivä! :)


Ajattelin ihan ensimmäisenä kuvata teille tämän kauniin uuden hyllyn, jonka asensimme seinään jokunen aika sitten. Eivät kaikki Jeanne d'Arc Livingin tuotteet ole niin maalaisromanttisia ja ranskalaishenkisiä, etteivätkö ne sopisi vaikka minkälaiseen sisustukseen. Tämä harmaa hylly on yksi niistä monipuolisista lemppareistani...aivan loistava, ja todella hienoilla yksityiskohdilla oleva huonekalu mihin vain.
Minä tykkään hyllyn hiukan siniseen taittuvasta sävystä, joka siis sopi poikiemme lastenhuoneeseen kuin nenä päähän (luonnossa hylly on enemmän sinertävä kuin kuvissa).


Pakko siis mainostaa, tämä hylly on niin kaunis ja käytännöllinen. Sitä löytyy Niittylä Home nettikaupastani nyt huikeaan ale-hintaan useaa eri kokoa. Tämä meidän hylly on 100 cm leveä. Jos tahdot samanlaisen, toimi nopeasti, hyllyjä on saatavilla enää rajoitettu määrä.
6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi ja nettikauppa. Törmäsin kauppaasi sattumalta kun etsin kasviaiheisia opetustauluja tai julisteita niistä. Kun koitin löyää uudelleen kauppaan eipä onnistunutkaan niin helposti, kasvitauluja googlettamalla löysin perille... Niityllä Home ei tuottanut tulosta.

Täti Ruskea kirjoitti...

Voi, mä niin tykkään näistä lastenhuonepostauksista! Kaunis hylly. Jotain samantapaista oon suunnitellu meidän pikkupoikien huoneeseen, toisen väristä vain. Ykkössuunnitelmana tosin tällä hetkellä on maalata meidän yks vanha lautas- ja maustehylly (kirpparilöytö opiskeluvuosilta) ja laittaa se poikien huoneeseen. Lautasosaan ajattelin laittaa kauniita lasten kuvakirjoja esille :)

Virpivarpu kirjoitti...

Ihana värikäs postaus <3

GardenianKati kirjoitti...

Aivan ihania nuo sun kuvakollaasit! Millä sä olet ne tehnyt. Kivasti on kehittynyt tämä blogi. En ole hetkeen täällä käynyt, mutta seurailin silloin ihan aluksi enemmänkin =)

Anonyymi kirjoitti...

Minkä kokoiset nuo canvastaulut ovat jotka ovat makkarissanne pojista? Ihanat. Mietin canvastaulujen teettämistä, koko mietityttää..Linnea

Miia kirjoitti...

Anonyymi, googlettamalla Niittylä Home pitäisi löytyä kauppani. Kiva kun löysit perille :)

GardenianKati, kiitos :) Olen tehnyt kuvanmuokkauksen netistä ilmaiseksi löytyvällä Pixlr-o-matic ohjelmalla. Se on kätevä ja yksinkertainen ohjelma.

Linnea, koko 40 x 60 cm. Suosittelen! :)

Proudly designed by Mlekoshi playground