Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Keittiöpäivillä

11.3.2012

Hei, täälä uupunut mamma tervehtii. Olen tänään ajanut yksin poikien kanssa 150 km vain päästäkseni Nixin keittiöpäiville. Nyt olen kotiutunut (mies vielä raksalla) ja päätä särkee ja väsyttää rankan päivän päätteksi, mutta olen myös helpottunut ja onnellinen. Sain jätettyä tarjouspyynnön kauniista Huvila-keittiöstä! Tässä Kirsi Valannin suunnittelemassa keittiössä on parasta sen vanhanaikainen rakenne, missä runko-osat kehystävät yksinkertaisia kehäovia. Vaihtoehtoja vastaavalle rakenteelle löytyy Suomesta jo muutamilta keittiövalmistajilta. Ihanaa, että tätä tyyliä on nyt tarjolla!

photos by NIXI

Samantyylistä rakennetta saa tämän Nixin uutuuskeittiön lisäksi myös Vaasalaisesta Vanhan Ajan keittiöstä ja Kvänumilta.
Saa nähdä kuka saa meistä tyytyväisen asiakkaan! :)

7 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Hei! Ai teillä oli sitten sellainen sunnuntai! :)
Mitä olit mieltä Nixin laadusta verrattuna vanhanajan keittiöiden laatuun? Tuliko jotain hyviä huomioita koskien Huvilaa? Mä olen täällä ihan pää pyörällä tästä kaikesta. Niin vaikea vertailla...

Miia kirjoitti...

Kiitos sun maiilista, oli jännä lukea se juuri kotiintultuani kun ollaan nyt saman valinnan edessä...on meillä vaan sama maku sun kaa! :D
Vastaan sulle pian sähköpostiin. :)

saaramaija kirjoitti...

Mä niin ootan että te alatte rakentaa kun siitä talosta tulee varmaan niin hieno :) Niin siis on vaan sitten mukava katsella kuvia :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vinkkinä, vuoden omassa kotitalossa asuneena kerron että itse koin todella käteväksi, kun todella tiesin mitä/millaista olin hakemassa, että lähetin suunnilleen kaikille potentiaalisille keittiöfirmoille sähköpostin, johon liitin muutaman ideakuvan, keittiömme pohjapiirroksen ja ranskalaisin viivoin sanallisia toiveita keittiöstä. Lähes kaikki firmat vastasivat sähköpostiini valmiilla mallinnuskuvalla! Petra-keittiön kuva piti käydä tsekkaamassa paikan päällä paperilta. Ja kaikissa oli mukana tarjous, yleensä edullisimmilla senkaltaisilla ovilla. Niistä sitten valkkasimme halvimman ja kivimman tarjouksen/suunnitelman ja sitten vasta menimme paikan päälle, katsottiin ovimallit ym. mallit rauhassa lämpi ja tehtiin tarkemmat suunnitelmat. Näin ei tarvinnut juosta joka liikkeessä (lasten kera) eikä aikaa kulunut turhaan. Ihan hyvin siis voisit nyt tuon Nixin kuvan ja omat toiveesi+pohjan lähettää useammallekin firmalle, että onko tarjota tällaista ja mihin hintaan! Lykkyä tykö keittiön valintaan!!

Elina

Sara kirjoitti...

Hei, mukava blogi sinulla!

Käypäs kurkkaamassa, millainen (=samanlainen) keittiö meillä on, puusepän tekemänä. Sen vuoksi puuseppä, koska saimme keittiön luultavasti vielä paljon edullisemmin kuin miltään keittiövalmistajalta. Vaikka puusepän tekemänä aikaa menee ehkä enemmän, niin silti se on suomalaista käsityötä.

Meillä ei ole kuin hyviä kokemuksia puusepän kanssa työskentelemisestä. Toki se suunnittelutyö on ehkä hankalampaa kuin keittiöfirmojen kanssa :) Onnea keittiön etsintään!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Miia ja Sara. kiitos Sara, oli kiva nähdä sinun keittiössä betonitasot. Olen suunnitellut oman keittiöremonttini jo kaksi vuotta sitten ja olisin halunnut betonista tasot tai lattian. Lattian päälle tulee tietenkin sitten vetää joku pinnoite. Meillä ei ole lattialämmitystä, joten jäi haaveeksi ja nyt ilolla katselen, kun muut tekee sitä mitä olisin halunnut tehdä. Mulle vähän naureskeltiin silloin kun puhuin betonista keittiöön. Mä pidin sun vanhanaikaisesta keittiötyylistä, mutten nyt työaikana voinut enempää katsella blogiasi. Ihanaa.... Soila

Lissu kirjoitti...

Meillekin on tulossa samantyylinen keittiö, puusepän valmistamana, massiivikoivua...Meillä tämä on tällainen ikuisuusprojekti, olen alkanut piirtämään unelmakeittiötäni jo 10 vuotta sitten :(
http://lissunomablogi.blogspot.com/2011/11/keittioremppa-erittain-pitkan-kaavan.html

Proudly designed by Mlekoshi playground