Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Puhtaus on puoli ruokaa

17.3.2012


Tämän naisen viikonloppu alkoi vähän ailahtelevasti. Taisin herätä väärällä jalalla kun olin niin möksis ja kiukkuinen heti aamusta ilman mitään ihmeempää syytä. Kaikki tekemätön työ ja stressi niistä ahdistaa. Näin joka puolella vain puutteita ja loputonta sotkua. Pienen asunnon seinät alkavat jo ahdistaa ja minulla on tietenkin tavaraakin liikaa säilytystilaan nähden. Tuntui, ettei tämä siivoamallakaan siistiksi tule. Pian mies kertoi taas lähtevänsä tontille ja myönnän, että se masensi minua vain entisestään. Tämä ei lopu koskaan...meillä ei ole edes viikonloppuisin aikaa olla yhdessä. Mutta onneksi rakas ennen lähtöään otti luovutuspisteessä olevan vaimonsa kainaloon, halasi kovasti ja kannusti jaksamaan....lupasi, että pian saamme olla taas kaikki yhdessä. Koitetaan jaksaa vielä vähän aikaa, yhdessä me onnistumme :,) Ihana mies! Tuo yksi halaus antoi ihmeellisesti voimaa ja aloitin viikonloppusiivot. Pojat olivat pihalla leikkimässä keskenään ainakin tunnin ja sain sinä aikana imuroitua, pyyhittyä pölyt ja tehtyä ruuan. On se onni, että heillä on toisistaan jo niin hyvin seuraa ja täällä maalla on turvallista päästää pienetkin lapset etupihalle keskenään. Nyt koti on puhdas ja mielikin puhdistunut sen myötä - vanha sanonta puoliruoasta pitää niin paikkansa! Tästä voi rentoutuminen ja palautuminen alkaa, odotan iltaa kun saan taas rakkaani kotiin ja voimme alkaa yhdessä suunnittelemaan keittiötä. <3


Kevät on toivon aikaa muutenkin. Taloprojektimme syö tietenkin paljon voimavaroja ja aikaa, mutta se myös auttaa jaksamaan. On ihanaa tietää, että pian saamme oman kodin. Sitä olemme kaivanneet jo niin monta vuotta. Valokin tulvii ikkunoista sisään ja herättää eloon. Vanha ja ahdaskin asunto alkaa taas näyttää ihan kauniilta. Tämän asunnon hyvä puoli on ollut valkoinen muovimatto. Se tekee tilasta isomman ja raikkaamman näköisen kuin se on. Olen tykännyt vaaleasta lattiasta sisustuksenkin kannalta niin paljon, että tekisi mieli hommata uuteenkin taloon valkoiset lattiat. Ehkä joihinkin huoneisiin ainakin.


Tämän hetken kotimme on saanut taas piristystä Lauritzonin kesäkukkaverhoistani. Niistä tykkään edelleen tosi paljon, vaikka ovat olleet käytössä jo useamman vuoden. Miksi vaihtaa uusiin, jos ei ole vieläkään kyllästynyt :) Myös Linumin pellavatyynyistä tykkään todella paljon, kuten allaolevasta vaaleanharmaasta napillisesta tyynystä. Myös maton vaihdoin takaisin vaalempaan. Olohuone sai ihan kesäisen tunnun vaaleiden tekstiilien myötä.


Vanhat valkoiset keinutuolimme, lasten ja aikuisten oma, ovat myös todella rakkaita huonekaluja, joista emme luovu. Niistä on monet piirretyt katsottu yhdessä :)


Jos et ole vielä ehtinyt vaihtaa kevätverhoja, niin vinkiksi sinulle: nettikaupassani on JDL:n kauniit pellavaverhot nyt alessa! :)

Rentouttavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ihanan keväisen näköistä! Vaaleilla väreillä saa kyllä kivasti avaran ja keväisen tunnelman. Nuo keinutuolit ovat myös tosi hienot ja kotoisat :)

Joanna kirjoitti...

Se on kyllä erikoista, miten miehen kanssa onkin välillä niin vähän yhteistä aikaa vaikka samassa osotteessa asutaan=)! Oman miehen kanssa mietittiin pari viikonloppua sitten, että se oli ensimmäinen viikonloppu kahteen kuukauteen kun vietettiin se perheen kanssa yhdessä!
Arki on välillä aikamoista.

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä, me ollaan vielä töissä ja odotellaan toista kuvausta saapuvaksi. Äsken oli ihana perhekuntakuvaus, isovanhemmat ja kaksi aikuita lasta puolisoineen ja heidän yhteensä yhdeksän lasta. Paljaat varpaat kaikilla ja farkut, teepaitoineen. Ihana fiilis koko kuvauksen ajan. Nyt en antaisi pois tätä mun ammattia koskaan ;)
Seuraavaksi Eevi tyttö kuvaan....
Kaunis ja siisti kotisi aivan kutsuu luokseen. Emme vielä tidä tulemmeko yhdessä vai käykö pappa jossain vaiheessa vain yksin teillä. Voimia kultasi kotiin odottamiseen. t. Äiti

Täti Ruskea kirjoitti...

Tiedän tuon tunteen, kun ei ole yhteistä aikaa puolison kanssa. Se on tuttua rakennusajasta, kun kaksi ensimmäistä lastamme olivat pieniä. Nyt ei ole enää rakentamista, mutta kaksi isompaa ja kaksi pienempää lasta asettavat omat haasteensa kahdenkeskiselle ajalle. Enkä tarkoita sillä sen kummempaa kuin päivän kuulumisten vaihtamiset.

Meilläkin alkoi tänä aamuna toivoton siivousurakka. Olin aluksi tosi kiukkuinen, kun jälleen jouduin ryhtymään siihen yksin. Mutta miten sitä piristyinkään ja lopulta ilahduin niin, että mieli kääntyi hyväksi, kun sain isoilta pojilta apua. Toinen meni ulos 2v:n kanssa ja toinen auttoi lelujen keräämisessä. Kun vauvakin vielä nukkui, sain itse tehtyä ruuat ja raivattua keittiön. Varmasti samaa iloa sinulle tuotti, kun sait kodin noin kauniiksi :)

Tanja kirjoitti...

Voimia ja kohti unelmaa yhdessä. Ihanat verhot. Hyvää viikonloppua!

Proudly designed by Mlekoshi playground