Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peace of Mind = Fulfilled in Love

9.4.2012


Mielenrauha - mitä se on? Onko se sitä, että elämässä on kaikki osa-alueet kohdallaan? Miten voi saavuttaa levollisen ja onnellisen olotilan? Uskon, että kaikki hyvä olo lähtee rakkaudesta. Jos sitä on riittävästi, on ihmisellä yleensä myös hyvä olla, vaikka olosuhteet eivät olisikaan mallillaan. Olen lueskellut viime päivinä todella hyvää avioliitto-opasta nimeltä Fall in Love, stay in Love. Moni tämän elämänvaiheen kokenut on sanonut, että raksavaiheessa parisuhde on puristuksissa tai sitä ei juuri ole - ihan jo pelkästään yhteisen ajan puutteesta. Miten rakkauskiintiöni voi täyttyä, jos puolison kanssa ei saa viettää riittävästi aikaa? No jokin sisäinen nälkä on siis saanut minut tarttumaan juuri tuohon kirjaan ja haluan kyllä suositella sitä jokaiselle. Kirja lupaa avaimet aika vallankumoukselliseen oivallukseen parisuhteessa: Miten voit pysyä rakastuneena puolisoosi jopa kymmenien avioliittovuosien jälkeen? Miten pidät romanttisen rakkauden hengissä? Meille on realismin nimissä uskoteltu, että se on lähes mahdotonta. Puolisot kertakaikkiaan vain kyllästyvät ajan saatossa toisiinsa ja intohimoinen rakkaus laantuu. Ihastus muuttuu välittämiseksi. Mutta psykologi, alan johtava avioliittoterapeutti Willard F. Harley, Jr. lupaa toista. Hänen teoriansa on auttanut miljoonia aviopareja löytämään ja säilyttämään sen huumaavan ensirakkauden, joka toi heidät alunperin yhteen. Lupaus on niin houkutteleva, että sormet syyhyten kääntelen kirjan sivuja. Löydät kirjan täältä.



Palataan ehkä myöhemmin aiheeseen, kun saan kirjan luettua... :)
Hyvää 2. pääsiäispäivän jatkoa lukijoilleni - ja kiitos teille, jotka jaksatte kannustaa! <3


2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hei Miia,

olipas ihana postaus sinulla! Mielestäni se, että tekee töitä parisuhteen eteen jo ennen kuin on ongelmia niin auttaa paljon. Vaikka kaikki olisi hyvin niin suhde voi mennä niin itsestäänselvyydeksi että toisen huomioiminen hiipuu.

Taidan itsekin tilata kyseisen kirjan, eihän sitä tiedä vaikka saisi hyviä "tärppejä" meidänkin 14 vuotta kestäneeseen suhteeseen :D.

Ihanaa viikkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä parisuhde on vaan niin tärkeä osa elämää että siihen haluaa panostaa. Kyllä mulla ainakin parisuhteen tila ja se kuinka paljon on ehditty viettää aikaa vaikuttaa kaikkeen muuhunkin arjessa. Siksi siitä haluaa pitää kiinni, että aikaa on. Ja kun on saanut olla puolison kanssa niin itsekin huomaa aian uudelleen kuinka kivaa ja tärkeetä kahdenkeskeinen aika on, näin 8 vuoden avioliiton ja lasten jälkeenkin. Ja parisuhde on kaiken perusta perhe-elämässä, niin se vain on.

Vaikuttaa hyvältä kirjalta!

Proudly designed by Mlekoshi playground