Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kylpyhuonehaaveita

5.5.2012


Meidän makuuhuoneen yhteyteen tulee sellainen private kylppäri (5,5 m2), josta on läpikulku suihkutilaan (4 m2) + saunaan. Tuohon kylpyhuoneeseen tulee ikkunan eteen tassuamme, wc-istuin ja pesuallas. Suihkut menevät sitten omaan suihkuhuoneeseen oven taakse. Suihkujen yhteyteen piti saada wc, mutta en halunnut vain laittaa pönttöä suihkujen kanssa samaan tilaan, vaan omaan tilaansa, joka toimii myös normaalina vessana. Tätä ideaa varten olin valmis uhraamaan neliöitä vaatehuoneelta. Eli makuhuoneen yhteydestä vaatehuone sai lähteä ja tilalle tuli isompi kylpyhuone. Väliseinällä ja vedenkestävällä ovella saimme siis suihkuhuoneen viereen suunniteltua tämän englantilaistyylisen private kylppärin. Sinne toivoin paneeliseiniä, mutta koska on vähän hankalaa kiinnittää puuta kiviseiniin, niin olen sitten etsinyt paneelia muistuttavaa laattaa. Sellainen löytyy ainakin italialaisen Ceramiche Grazia firman Boiserie mallistosta. Katso esite täältä. Se on kaunis himmeä laatta, jota ei uskoisi heti laataksi. Se näyttää ihan aidolta paneelilta.Bongattiin kyseinen laatta viime kesänä Kokkolan asuntomessuilla. Tässä silloin ottamani kuva kohteesta. Ihana, eikö? <3


Inspiroivaa viikonloppua!


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniilta näyttää ja suunnitelma kuulostaa ihanalta!
Taidankin etsiä teidän pohjapiirrustukset (eikös ne jossain postauksessa ollu) niin hahmottuu toi tila paremmin :)

t.M

Täti Ruskea kirjoitti...

Suunnitelma kuulostaa hyvältä! Mä voin ainakin pian kahdeksan vuoden asumisen perusteella suositella tuota erillisratkaisua wc:lle ja suihkuille. Mekin luovuimme aikoinaan yhdestä vaatekaapista/-huoneesta minivessalle, että saimme suihkutiloihin vain suihkut (ja ammeen). Ajateltiin niin, ettei tarvitse sitten varoa wc-paperien ja pyyhkeiden kastumista. ;)

Miia kirjoitti...

Joo se tuntuu loogiselta ja toimivalta ratkaisulta. Joskus ei neliöt riitä kaikkeen mitä haluaa, mutta jos jokin asia on tosi tärkeä, niin sitä sitten nipistää pois jostain muusta et sen saa.

Anonyymi, en ole vielä julkaissut pohjapiirrustustamme, mutta se olisi aikeissa jakaa teidän kanssa tässä ehkä huomenna jos vaan saan sen mieheltäni :)

Linda kirjoitti...

Ihanalta näyttää ja kuulostaa, nuo paneelikaakelit on mahtavat! Pitäiskö pölliä sinulta taas yksi idea ja laittaa johonkin kohtaan, esim. alakerran vierasvessaan. :)

Miia kirjoitti...

Linda, anna palaa vaan! Minäkin pöllin ideoita blogeista kokoajan :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tosi ihana suunnitelma :) Olet erittäin kaunis :)

Miia kirjoitti...

Voi kiitos :)

Ilona kirjoitti...

Ihana oli eksyä tänne ja jäädä lukijaksi, nyt selaamaan kaikki ihanat postauksesi läpi.
Ilona

Leena-Emilia kirjoitti...

Ihanalta näyttää! Piipahdin pitkästä aikaa ja taidan liittyä lukijaksi, että tulee useammin käytyä. Kaunis blogi ja mukava seurata teidän talonrakennuspuuhia, itsekinkun elämme niiden keskellä. Hyvää kevättä!

Miia kirjoitti...

Ilona ja Leena-Emilia, tervetuloa :)
Olisipa kiva kuulla, miten L-E teillä kaikki etenee?!

Proudly designed by Mlekoshi playground