Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lundagård-vierailu

30.5.2012


Vilken fin dag!
Olin tänään kielten maikkana viemässä yläkoulun oppilaita ruotsin kielimatkalle Pohjanmaan rannikolle, Pedersören maalaiskuntaan ja Pietarsaareen. Reissumme alkoi ruotsinkielisestä ihanasta pikkukylästä nimeltä Purmo, jossa sijaitsee myös idyllinen, unelmien sisustusliike Lundagård. Olen haaveillut pääseväni Lundagårdiin jo niin kauan, joten oli aivan mahtavaa päästä vierailulle Ajan ja Christianin työtä ihastelemaan. Täytyy sanoa, että en ole noin ihastuttavassa butiikissa vielä koskaan aiemmin käynyt, vaikka olen monet sisustusliikkeet kollannut ympäri Suomea!


Pikaisella visiitillä kerkesin onneksi napata itselleni mukaan myös parit tuotteet, jotka ovat olleet mielessäni jo pidempään hankkia. Tulevaa puusepän keittiötämme silmälläpitäen halusin nähdä ja ostaa mallikappaleet näistä kahdesta suosikkikahvastani. Ne ovat kauniit, Ruotsissa ja Saksassa valmistetut kahvat, jotka kyllä niin kruunaisivat keittiömme. Katsotaan mitä mies ja puuseppämme niistä tuumaa!Toinen ostotarget minulla oli Ottosson Färgmakerin pellavaöljymaalit. Mukaani lähti nämä kauniit vanhan harmaan sävyt, joita siis myös harkitsen keittiökaapistoihimme. Sävyvalikoimat ovat heillä suuret ja Ajan palvelu oli avuliasta - kiitos!


Tästä kauniista Lundagårdin miljööstä minua ei meinannut saada repimälläkään lähtemään ;) Ihan pakko tulla kesällä uudestaan, ehkä seuraavalla kerralla sitten LoppisRace tapahtumassa nähdään! :)


Mutta eipä ne maisemat siitä huonompaan suuntaan menneet. Seuraavaksi suuntasimme Pietarsaareen ja siellä saimme ihastella mm. maankuulua, kaunista vanhaa kaupunkia ja asioida kaupungilla på svenska. Kyllä olen taas ylpeä kulttuuri- ja kieliperimältään monipuolisesta Pohjanmaasta! <3


Päivästä inspiroituneena taas palaan omaa kotia suunnittelemaan!

2 kommenttia:

Lundagård kirjoitti...

Kiitos käynnistä ja ihanasta blogipostauksesi meistä :-). Oli hauskaa tavata, hyvää kesän alkua ja hauskaa jos tulette käymään kun kylässä on Loppisrace!

Miia kirjoitti...

Joo oli jättekivaa! :) Nähdään! :)

Proudly designed by Mlekoshi playground