Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vauhdissa

8.5.2012


Aurinko, puutarhan ensimmäiset kukkivat kukat ja hyvä olo. Tällä säällä ei voi kuin ola kiitollinen kaikesta. Tänään minua odotti kotiovella myös iso yllätyslasti. Bloomingville lähetti (muutamaa tuotetta lukuunottamatta) tilaukseni aiemmin kuin oli puhetta. Kiva näin päin! :) Tässä olen purkanut lastia kaiken muun iltaohjelman ja menojen lomassa ja hyvältä näyttää. Kesäinen tuulahdus astui tupaan! Erityisen mieluisa on tämä rottinkituoli, josta taitaa tulla kesän yksi suosikkini. Se on näyttävä ja hyvä istua sekä tarpeeksi kevyt  - helppo siis nostaa terassille aurinkotuoliksi. Love it!


Tosi ohjelmantäyteisiä ovat viime päivämme olleet, mistä kyllä niin tykkään. Äitinikin on sanonut, että mulla täytyy olla sata rautaa tulessa yhtäaikaa, että koen eläväni. Nyt se kyllä tuntuu pitävän paikkansa, sillä jollain sairaalla tavalla tällä hetkellä nautin kun on tekemistä enemmän kuin aikaa! ;) Actonia olla pitää, kiikkustuolissa ehtii istuskella sitten vanhanakin. Ja kai tämä valo antaa ihmeellisesti virtaa.
No mitä me nyt sitten ollaan touhuttu? Töiden jälkeen haen pojat hoidosta ja menemme lenkille. Olen pitkästä aikaa innostunut juoksusta ja nyt saa kyllä helposti hien pintaan, kun Elia polkee pyörällään niin lujaa ettei perässä pysy. Tänään piti myös ehtiä rautakauppaan betonilaattoja valitsemaan rappusia varten, taimitarhalle orvokkeja ostamaan, tontille jne. Illasta siis melko myöhään tultiin kotiin, äkkiä pesulle ja pikkuiset nukkumaan. Bloomingville-inventaario saa siis odottaa seuraavaan koti-iltaan.


Eilen myös saimme viimein keittiötoimittajan päätettyä useiden hyvien tarjousten kesken ja tänään soitinkin sitten iloisen puhelun mukavalle puusepälle, joka on suostunut ottamaan haasteen vastaan. Puusepän löysin blogin avulla, Kylä-Laurilan Saralta. Kiitos sinulle vinkistä ja avusta! <3 Lauantaille onkin treffit jo sovittu ja lähdemme mieheni kanssa Turun seudulle keittiötä suunnittelemaan. Can't wait!

Miia


3 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Monta kaunista postausta tullut tänne siitä kun viimeksi vierailin. Ensinnäkin aivan ihanan herkullisen näköisiä leivonnaisia tuossa alenpana. NAM!
Ja terassin ronttinkituoli on kaunis!

Linda kirjoitti...

Oih ihanaa, jos mulla jää yhtään rahaa yli kun talo on valmis, niin tyhjennän sun nettikaupan sitten! :D

Ja mahtavaa että keittiö on nyt päätetty, tulee varmasti upea!

Miia kirjoitti...

Yes, sounds promising, täälä alkaakin jo varastot pursuilla tavaraa ;)

Ja hei onnea vielä teidänkin keittiöstä, jos en ole muistanut kommentoida. Aivan ihana tulee siitäkin!!

Proudly designed by Mlekoshi playground