Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoe Heaven, Part II

11.6.2012


Kaunasista lupasin antaa lisää täsmävinkkejä, joilla ehkä saan teidät jo innostumaan ja bookkaamaan pikkureissun! ;) Haluan kertoa nämä matkavinkkini niille, jotka kenties ensimmäistä kertaa ovat Liettuaan menossa tai jo harkitsevat sitä. Liettua on ennenkaikkea shoppailijalle ja kenkäfriikille lähes unelmakohde. Kengät ovat superhalpoja. Tyylikkäitä pareja saa tosin vähän metsästää, mutta hyvällä silmällä ne helmet kyllä massasta erottuvat. Tässä minun ja ystäväni uudet katujen kuluttajat <3


Kaunasissa on yksi iso ja näyttävä ostoskeskus, Akropolis. Sieltä ei löytynyt kovin montaa meille tuttua ketjuliikettä, mutta Zaran, Benettonin, Vero Modan ja Espritin liikkeet me ainakin bongasimme. Kaupungin ulkopuolella oli sitten kotoisasti Lindex, Seppälä, Prisma ja Jysk. Yllättävän paljon suomalaisia firmoja tuli vastaan, kuten se jo mainitsemani Hesburger! :)


Paras löytöni oli kuitenkin pääkävelykadun varrella sijaitseva iso kenkäkauppa UAB Danbalt International. Tämä firma omistaa suurimman osan Liettuan kansainvälisistä vaate- ja kenkäketjuista, mm. Vero Modan ja kuten kuvasta näette, isoimmat kenkämerkit. Mutta katsokaa noita hintoja: kun jaat Liettuan litan kolmella, niin saat karkeasti hinnan euroina. Eli nuokin 19,99 litan kengät maksavat 5,80 €!!! Arvatkaa aukesiko minulle melkoinen kenkätaivas!? ;D


Kotiin tuliaisena en voinut kuitenkaan Ryanairin painorajoitusten vuoksi tuoda koko kauppaa, mutta aika useat kengät kuitenkin. Miehelle en tohtinut summissa kenkiä ostaa, mutta pojalleni toin yhdet Zaran nahkatennarit ja itselleni neljät ihanat kengät. Kaikki nämä kengät ovat aitoa nahkaa ja hinnat todellakin paremmin kuin kohdallaan. Erityisen iloinen olen tarpeeseen tulleista S.Oliverin valkoisista nahkatennareista.


Haluan kyllä Kaunasiin uudelleen - isomman matkalaukun kanssa! ;D


3 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Olimme Kaunasissa talvella. Ihastuimme kaupunkiin ja ajattelimme, että se on todella kaunis kesällä.

Ruoka siellä on todella halpaa ja tosiaan nuo kengät.

Sinne on lisäksi niin helppo matkustaa täältä Pirkanmaalta, joten varmasti menemme uudestaan, nyt kun Riikaan ei täältä lennetä:)

Miia kirjoitti...

Hanne, niin onkin, matkustaminen oli kyllä Tampereelta helppoa ja nopeaa. Ajatella, että lentoliput maksavat vähemmän kuin junalla Hesaan. Jotenkin vanhassa kaupungissa oli ajoittain aika Etelä-Eurooppalainen tunnelma, vähän kuin Espanjassa. Kiva paikka joo lähellä meitä!

sanna kirjoitti...

Kuulostaa juuri minulle sopivalta lomakaupungilta. Kivoja kenkiä olette löytäneet :)

Proudly designed by Mlekoshi playground