Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inspiraatiota

19.7.2012


Hei ihanaiset,
Täällä on tapahtunut niin kaikenlaista, ettei tiedä mistä päästä purkaisi tätä blogihiljaisuutta! ;) Ollaan miehen kanssa välillä jo aika kyllästyneitä rakentamiseen ja on ollut tarpeen ottaa lomaa. Mutta sitten toisaalta onhan se jännääkin valita jo kodinkoneita ja miettiä sisustusta. Koskaan toiste elämässä ei pääse ostamaan ja valitsemaan niin paljon uuttaa kuin nyt, joten tästä pitää myös muistaa nauttia.

Minä & Niittylä Home orientoidutaan jo hiljalleen syksyyn ja talveen. Minulla oli ilo saada vähän aikaa sitten Ihanuutta Arkeen -blogin ja My Country Home -kaupan Virpi, joka on nykyisin myös JDL:n edustaja, ystävättärensä kanssa vieraakseni. Tytöt levittivät Jeannen joulu-uutuudet sekaisen keittiöni pöydälle ja kauneus tulvi heti sisään :) Sain inspiraation sisustaa uuden kotimme ensimmäisen joulun ja kauppani ensimmäisen kunnon joulusesongin romanttisesti ja vanhaa henkien. Varsinkin ihastuin Jeannen käsintehtyihin helmijoulukuusenkoristeisiin ja kauniisiin paperilahjalaatikoihin. Niitä tulee kauppamme valikoimiin sitten syksymmällä! <3


Virpin kutsusta innostuin myös osallistumaan Tampereen Hämeenpuiston SISUSTUS-ANTIIKKITAPAHTUMAAN la 18.8.2012. Tapahtumasta on tulossa varsin mielenkiintoinen, sillä se mukailee Euroopan vastaavanlaisia tapahtumia. Minä olen siis myös mukana edustamassa kauppani valikoimaa ja vanhoja aarteitamme. Hämeenpuiston Sisustus-Antiikkitapahtumaan on kaikille vapaa pääsy ja tapahtuma kestää klo 12.00-19.00. Kannattaa tulla kauempaakin tekemään löytöjä! Tapahtuman järjestelyjä voit seurata Facebookista.
Nähdään siellä! :)
-Miia

3 kommenttia:

Kesäpäivä kirjoitti...

Joulu! Tuntuupa kaukaiselta,kun on päivän ollut lapsikatraan kanssa uimaan-saunaan-leikkiä mökillä :). Tuo tapahtuma houkuttaa. Kiitos vinkistä!

Ruususuun äiti kirjoitti...

Kiva kun vinkkasit Tampere messuista, sinne olen myös tulossa, kenties tavataan! Aurinkoa viikonloppuusi ja kiitos ihanasta blogistasi!

Miia kirjoitti...

Ruususuun äiti,
Kiitos ja kiva kun seurailet :) Joo olisipa niin mukava nähdä sinuakin Hämeenpuistossa, tule moikkaamaan :))
Rakkautta ja valoa sinulle myös viikonloppuun!

Proudly designed by Mlekoshi playground