Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sisustustapahtumasta

19.8.2012


Huomenta, täälä tervehtii pitkään nukkunut ja yöllä kahden aikaan kotiutunut näytteilleasettelija! :) Eilinen päivä Tampereella oli mitä kaunein säänsä puolesta, joten väkeä puistossa vilisi runsaslukuisena aamusta iltaan. Meille tämä oli ensimmäinen osallistuminen tämäntyyliseen tapahtumaan, joten olemme nyt yhtä kokemusta rikkaampia. Kuten kahden auton lastin perusteella voi päätellä, tavaraa meillä oli todella paljon ja sen asettelussa ei kauaa voinut käyttää harkintaa. Hinnottelukin jäi valitettavasti vähän puolitiehen, mutta selvisimme hengissä ja kauppa kävi mukavasti siitä huolimatta! :) Suuri kiitos tapahtuman järjestäjille ja kaikille uusille asiakkaillemme, jotka teitte kojullamme löytöjä! Oli ihana saada palvella iloisia ja kaupastammekin innostuneita asiakkaita <3 Jos jokin tuote jäi sinua mahdolllisesti vielä kaivelemaan, niin lähes kaikkia voi onneksi tilata nettikaupastamme, täältä.


Ensi vuonna mahdollisesti taas tavataan,
Miia

4 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Heips. Kävin itse asiakkaana kierteleässä tuon tapahtuman ja voin rehellisesti sanoa että sinun kojusi oli yksi mielenkiintoisimmista :)

Miia kirjoitti...

Sanna, kiitos paljon! Kiva kuulla, vaikka itellä oli aika sekava olo välillä kun oli niin kiirettä :) Onhan se asiakkaille mukava kun on paljon valinnanvaraa ja katseltavaa :)

Teija kirjoitti...

Kylläpä näytti kivalta kojulta! Ja onneksi tapahtuma oli eilen, eikä tänään.. olis ollut melko kosteeta :)

Helinä kirjoitti...

..voi kun oisin saanut olla mukanaaa.. Hyvältähän tuo näyttää!!!:)

Proudly designed by Mlekoshi playground