Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Valmis Takka

26.9.2012


Takka on valmis ja on ihan unelma!! <3 Se on Pohjolan Uunikeramis' Oy:n Olavin kanssa yhdessä räätälöity ja vaihe vaiheelta suunniteltu. Lopputulos on upea ja kartanomainen. Yksinkertainen, tyylikäs, kaunis ja arvokkaan näköinen olohuoneen kruunu. Olen ihan myyty ja tuskin maltan odottaa, että päästään sohvalle istuskelemaan ja ihastelemaan ensimmäistä tulta takassa. Kiitos Olavi upeasta työstäsi!! <3


Takassa on lasiovellinen sydän, valettu koristehylly sekä antiikkilaastilla tehty rappipinta. Tämä on kyllä ihan unelmien takka! Takka sijaitsee meillä olohuoneen ja eteisen väliseinällä. Halusimme suunnitella taloon aika avaran ja avoimen eteisaulan, joten väliseinä ei ole kovin pitkä ja peittävä. Olohuoneesta näkee siis sen vasemmasta laidasta hyvin kuistille ja eteisaulaan. Talon pohjasta olen tainnut joskus luvatakin tehdä postausta, mutta se on vain jäänyt. Ehkä tässä talven tullen saan senkin tehtyä, mutta nyt on raksalla ollut kyllä ihan superkiire. Stressi meinaa painaa ja aiheuttaa migreeniä, mutta onneksi loppu jo häämöttää!

JDL puiset pilarikynttilänjalat löytyvät nettikaupastani täältä 

Syksyn tulo on pakostanut muistuttanut meitä siitä, että muutto jo lähenee. Sain viime viikonloppuna siirrettyä kukkien taimet tontille ja villiviinikin on nyt yhden koivunrungon ympärillä. Myös ulkokalusteet ja lasten pihalelut pyörineen on nyt muutettu uuden kodin varastoon talvelta suojaan. Muutto on siis jo alkanut, jei! :) Ensi viikonloppuna otan varmaankin projektikseni siivota ja muuttaa tämän hetken varaston tavarat uuteen varastoon. Viimeiseksi muutettavaksi jää sitten enää kodin sisätilan omaisuus. Sen siirto menee kuitenkin lähemmäksi joulua. Tässä kuva talomme kaakkoispäädystä, jossa näkyy keittiön kaksi ikkunaa ja takapihan viherhuone. Etupihan ulokkeessa on lastenhuone.


Hyvää loppuviikkoa!
Miia


8 kommenttia:

Laura kirjoitti...

tosi kaunis!! voi että mikä unelmien talo teille tuleekaan.. tsemppiä loppurutistukseen ja toiv. migreeni ei kovin vaivaa. se on maailman kamalinta kyllä.. iloista loppuviikkoa teille sinne raksalle :)

Ruususuun äiti kirjoitti...

Ihan mahtavaa, että jo noin pitkällä menette! Onnea hirmuisesti, todella kaunis takka ja tuo ovivalinta on napakymppi! :)

Anonyymi kirjoitti...

U.P.E.A.! Niin takka kuin talon pääty. Pian pääsette nauttimaan uudesta kodista. <3 -Heidi-

Mari kirjoitti...

Oi kuinka hieno takka! Se on täydellinen!! :)

Linda kirjoitti...

Aivan upea, täydellinen, kaunis! Onnea!!!! ja talokin jo niin valmiin näköinen sisältä ja ulkoa. <3

Krista kirjoitti...

Tervetuloa osallistumaan arvontaan: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
:)

Marja kirjoitti...

Voi, teille on kyllä valmistumassa aivan unelmatalo! Tuo takka on ihan täydellinen!!!

Linda kirjoitti...

Moikka Miia! Kuinka leveä teidän takka on, entä syvä (alhaalta)?

Proudly designed by Mlekoshi playground