Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sandberg & Parador

1.11.2012


Tänään hain matkahuollosta laatikollisen Sandbergin tapetteja.
Ne ovat kyllä niin kauniita ja kodikkaita.
Ei vitsit, kohta ne laitetaan seiniimme - *huoh! <3
Näitä tapetteja voit jo tilata kauttamme, sillä Niittylä Home on nykyisin myös 
valtuutettu Maricken-jälleenmyyjä. Tapetit saapuvat nettikaupan sivuille lähiaikoina.
Voit lukea aiheesta lisää uusimmasta uutiskirjeestämme.Samaan aikaan talolla tammiparkettien asennus oli jo hyvällä mallilla. Tilasimme siis Novafloorin Parador trendtime mattalakattua tammiparkettia, sävy arktis. Olen tosi tyytyväinen lattian sävyyn ja ulkonäköön. Se on sopivan vaalea tammiparketti, muttei kuitenkaan valkoinen. Puupinta on ihanan pehmoinen jalalle ja parketin reunat on viistetty kauniisti, mikä antaa sille lankkulattian ilmettä.


Hyvää torstai-illan jatkoa!
Miia


3 kommenttia:

Kissankerä kirjoitti...

Kaunis sävy lattiassa!

Ja nuo Sandbergin tapetit on ihania. Meillä oli edellisessä kodissa Sandbergin tapettia lastenhuoneessa ja tykkäsin siitä todella paljon, malli oli tuotannosta nyt jo poistunut "Trees" jossa oli pieniä omenapuita.

Jos tässä vielä joskus pääsen oman uuden kodin tapetointihommiin, niin ihan varmasti valitsen jonkin Sandbergin ihanista tapeteista.

Kesäpäivä kirjoitti...

Kaunista,kaunista! On ilo saada seurata teidän kodin vaiheita. Itselläni tuli ihan hassu tunne sisustusvaiheessa. Tuntui,että kaikki paikat täyttyy ja tila pienenee. En osaa selittää,mutta siinä on jotain samaa kuin kevään ja kesän taitteessa ulkona.
Oman kodin rakentaminen on yleensä ainutlaatuista ja siksi niin merkityksellistä!

Miia kirjoitti...

Pikkutalon emäntä, kiitos ja tervetuloa lukijaksi :) Joo minäkin olen haaveillut sandbergeistä jo vuosia ja nyt ekaa kertaa pääsen niitä laittamaan seinään. Ei niitä voita mikään! <3

Kesäpäivä, kiitos sinullekin ja kiva kuulla että blogi ilahduttaa ja miellyttää :) On tämä elämän parasta aikaa!

Proudly designed by Mlekoshi playground