Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1. Adventin joulukoristeluhaaveita

2.12.2012


Oi, lunta sataa! Ihanaa, kohta tulee joulu ja kunhan päästään parin viikon kuluttua muuttamaan uuteen kotiin, voin aloittaa joulukoristelun ensimmäisessä omassa kodissa!! Kyllä sitä on odotettu! Miten maltan olla kaivamatta joulukoristeita esiin vielä pariin viikkoon?? Täällä nykyisessä asunnossa on jo muuttolaatikot kaivettu esiin, joten tänne ei joulua aleta laittamaan. On siis maltettava odottaa joulukuun puoliväliin...koskaan ennen en ole pystynyt pihtaamaan joulun laittoa näin viime tinkaan! Onneksi hyvää kannattaa odottaa. <3

Good News: Nettikaupassa joulumyynti on hyvää vauhtia lähdössä taas uudelle kierrokselle. Osa viime kuorman Maileg ihanuuksista loppui meiltä kesken, mutta saimme lisää tuotteita varastoomme ja nyt taas valikoimaa riittää runsaasti "varmasti" jouluun asti. Mm. kaikkia näitä kuvan tuotteita ja paljon muuta löydät Niittylä Homen kaupasta. Mukana on myös joitain uusia tuotteita, joita ei ole ollut valikoimissamme aiemmin. Itse en malta odottaa, että saan joulun alla koristaa uuden kodin ikkunat joulutähdillä ja leipoa tryffeleitä noihin söpöihin pilkkuvuokiin uudessa keittiössä!


Rauhallista 1. Adventtia!
Miia


3 kommenttia:

Sannu kirjoitti...

Voi ihanaa päästä varmasti uuteen kotiin,kiva nähdä sitten kuvia kodistanne.Ihania juttuja tullut teidän kauppaan!

Tanjuska kirjoitti...

Ihania juttuja! Mä haluisin tollasen mailegin possun, voisko tulla hakemaan niin ei tarttis postitella? :)

Miia kirjoitti...

Sannu, kiitti ja kyllä niitä kuvia sitten tulee vähän viiveellä kunhan saadaan tää loppurutistus päätökseen ja uuteen tupaan muuttamaan :)

Tanjuska, toki voit noutaa. Haluatko siis noutaa Seinäjoelta vai kenties Tampereen Milavida-yapahtumasta? Laitahan vaikka mailia niin sovitaan tarkemmin...:)

Proudly designed by Mlekoshi playground