Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aarteet löytävät paikkansa

19.12.2012Ihanaa, kun vuosia varastossa säilötyt vanhat aarteet löytävät viimein paikkansa sopivassa ympäristössä. Tämä pieni söpö, vaaleansininen lasikaappi on todellinen kirpparilöytö. Sen laitoin uuteen kotiin eteisen ja keittiön välisen käytävän seinälle. Kaapin päällä on nyt lempikasvitauluni, pari tuikkukynttelikköä ja hyasintteja vanhassa Arabian kulhossa. Yksinkertaisen kaunista. Tämä seinä ei nyt muuta kaipaa.


Löysin myös yhdestä ruotsalaisesta vintage nettikaupasta jo muutama vuosi takaperin nämä söpöt vanhat lampunvarjostimet. Vaikka minulla ei ollut vielä lamppuakaan, niin ne oli pakko ostaa, sillä harvoin näkee tuollaisia varjostimia, joissa on kukkien kuvia. Onneksi äitini löysi sitten myöhemmin tämän vanhan lampun, johon ne sopivat täydellisesti. Tämäkin aarre on ehdottomasti yksi sisustukseni helmistä.


 Voi tätä sisustamisen riemua! :D
Miia

P.S. Lämmin kiitos kaikista ihanista kommenteistanne ja onnitteluista, olette mahtavia! <3


3 kommenttia:

Leena-Emilia kirjoitti...

Ihanalta näyttää! Onnea uuteen kotiin ja oikein hyvää joulua teille!

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpä ihanalta! Onnea uuteen kotiin! Luulen, että voin ainakin jotenkin tavoittaa tunteesi/tunnelmasi. :) Itse vielä odotan sitä oikeaa kotia meidän perheelle. Mutta kuten jo tavatessamme mainitsinkin, blogisi seuraaminen on saanut minut uskomaan, että mekin saavutamme vielä unelmamme. Siitä on vaan osattava pitää kiinni välivaiheiden aikana. :)
Kaikkea hyvää teille ja ihanaa joulun odotusta!

Helena

Pömpeli kirjoitti...

Siunausta uuteen kotiin!

Proudly designed by Mlekoshi playground