Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Magic of Milavida

10.12.2012Lauantain Antiikki-Sisustustapahtuma Milavida-palatsissa oli uskomattoman hieno kokemus, jota en tule koskaan unohtamaan.
Kukapa ei olisi innoissaan, kun pääsee sisustamaan historiallista linnaa! :) Miljöönä asetteluille oli upeat holvikaaret ja kaari-ikkunat, erkkerit, 5 m korkeat huoneet, koristeelliset rautakaiteet, vanha puulattia jne. Tämä Näsinlinnana tunnettu, Suomen yksi kauneimmista rakennuksista ei ole yleensä yleisölle avoin, joten jo kohde sinänsä veti kävijöitä kauempaakin. Ihmisiä oli ulkona pitkä jono odottamassa jo ennen kahtatoista, kun Milavidan ovet avattiin. Muiden näytteilleasettelijoiden joukossa minulla oli etuoikeus saada olla kaunistamassa yhtä juhlasaleista nettikauppani tuotteilla. Mikäpä olisi enää tätä parempi paikka olla juhlistamassa kauppani ensimmäistä vuosipäivää! <3 Tässä tunnelmaotoksia Niittylä Homen "osastolta" vain hetkeä ennen ovien avaamista ja ihmisvyöryn saapumista. :)


Nautin joka hetkestä ja jään kaipaamaan Milavidan taianomaista joulutunnelmaa! <3
Kiitos järjestäjille ja kaikille kauppamme vieraille - nähdään! :)
Miia


6 kommenttia:

Ellis kirjoitti...

Kaunista oli, kuin jouluinen satulinna! Paikka oli tosiaan lumoavan kaunis, ihmismäärä aivan valtava ja tunnelma tiivis ja lämmin. Käväisin sua moikkaamassakin :)

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Suurkiitos itsellesi. Tilaisuus oli mielttömän ihana, mieleenpainuva ja onnistunut kaikinpuolin. Ja mikä miljöö !!! Kiva oli nähdä sinut livenä, blogiasi olenkin seurannut. Osastonne oli ihana ja minua jäi kaivelemaan sen punainen pieni laukku valkoisilla pilkuilla..Palamisiin !

Siskonpedin Julia kirjoitti...

Kerrassaan upeita kuvia! Teillä oli kaunis osasto, tykkäsin!

Pirita Alenius kirjoitti...

Hei, ja hurjan paljon onnea yrittäjyysvuosipäivän johdosta! :) (Me voimme sitten juhlia vuoden päästä lauantaista samaisesta syystä, toivottavasti. :))

Kauniita kuvia kauniista osastostanne, oli kyllä niin mahtava päivä, ylitti kaikki odotukset! Tavataan taas seuraavassa tapahtumassa!

Ruususuun äiti kirjoitti...

Todella kaunista! Harmi, kun juuri olimme Tallinnan reissulla, niin paljon olisin halunnut kotikaupungin tapahtuman nähdä! Toivottavasti ensi vuonna sitten!
Mukavaa viikkoa sinne!

Kesäkukka kirjoitti...

Kauniit kuvat olet ottanut!
Ja kyllä vain oli aivan mielettömän upea tapahtuma!
Nähdään taas seuraavassa tapahtumassa?! :)

Proudly designed by Mlekoshi playground