Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Päivän asu

21.1.2013Hei, ensinnäkin paljon kiitoksia sympatioista ja ymmärryksestä, viime postauksien tsemppauksista ja ihanista kommenteista. <3 Kyllä tästä "järkytyksestä" on jo toivuttu ja nyt minäkin näen jo asian hyvät puolet. Ei tässä enää mitään hätää! Tänään on ollut ihan hyvä maanantai, paluu töihin ja uusilla vaatteilla sekin on mennyt positiivisemmalla mielellä! :P Näiden pikaisesti kännykameralla napsittujen kuvien myötä haluan jakaa tämän H&M:n postimyynnistä tilaamani kivan asukokonaisuuden kanssanne. Näistä kamelinruskeista pussihousuista tulee ihan 80-luku mieleen ja oma äitini nuorena. Muistan vieläkin hänellä olleet samantyyliset housut ja nahkasaappat. Nostalgista tämä muodin kiertokulku. :P Mukavan rentoa, mutta asiallista - my favourite outfit right now!

paita, housut H&M
rottinkituoli Bloomingville täältä

Pirteitä pakkaspäiviä teillekin,
Miia


2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kiva asu! Ja luin juuri tuon edellisenkin postauksen. Sydämmestä kirjoitit juuri niinkuin asiat ovat, ihana sinä <3 Kaikkea hyvää teille!

Miia kirjoitti...

Kiitos Marika, sinä olet yksi niistä uskollisimmista lukijoistani, jotka ovat jaksaneet seurata ja tsempata jo vuosien ajan. Kiitos sinulle, itse olet ihana <3

Proudly designed by Mlekoshi playground