Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Matkakuumeilua

12.3.2013


Hei taas kaikki ihanaiset! Olette olleet mielessä, mutta muut tärkeämmät asiat ovat vieneet voimia ja aikaani. Vieläkin on tuhat ja yksi asiaa mitä pitäisi tehdä (töitä ja kotitöitä), mutta tämä blogi on myös henkireikäni, jota on ollut ikävä - nyt olen sitä paitsi niin breikin tarpeessa! Lupasin jo viime viikolla niitä Egyptin matkastoorejani, mutta nyt siis vasta tänään sain inspiraation alkaa katselemaan matkakuvia. Niitä on aina niin kauhea määrä, että en meinaa edes uskaltaa kurkistaa muistikorttiin... ;D Mutta nyt lähdetään reissuun (seuraavat postaukset ovatkin siis haikeita muistelmia auringon alta) - olkaahan varautuneita, että matkakuume saattaa iskeä! ;P Mulla on ainakin ollut loman jälkeen yllättävän vaikeaa taas sopeutua työrytmiin Suomessa, kun käsilaukun uumenista aina välillä nousee nenääni aurinkorasvan ihana tuoksu ja matkalta sinne jääneitä kuitteja ja muistoja. Reissu teki tosi hyvää, mutta jätti myös kaipauksen sydämeen....<3

Rantaloma El Gounaan Egyptiin alkoi välilaskulla Istanbuliin, Turkkiin. Siellä vietimme yhden illan seuraavaa konetta odotellessa. Oli mielenkiintoista ja jännittävää kulkea tuntemattomassa Istanbulissa illalla metrolla ja ratikalla seikkaillen. Onneksi tuokaan metrokartta ei ole Lontoon jälkeen enää mikään kummitus! ;) Nähtiin hieno Blue Mosque ja muita Istanbulin nähtävyyksiä. Yksi ilta oli kuitenkin ihan meille riittävä visiitti kaupungissa ja oli kiva saada jatkaa matkaa lämpimämpään. Niin ja lentokentillähän suurin kiusaus ovat aina nuo kirjat, eiks vaan?! :)


Next stop Hurghada!
See ya,
Miia


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, onko mahdollista että näin miehesi ja lapsesi tänään lapualaisessa ruokakaupassa? Tunnistin mielestäni nuoremman poikasi... Missä siis oikein asutte? Täälläkö??

Ansku

Miia kirjoitti...

Hei, joo tunnistit ihan oikein, olivat uintireissulla ja kaupassa tänään Lapualla. Asumme naapurikaupungissa, eli ei kovinkaan kaukana :)

Proudly designed by Mlekoshi playground