Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Snorkeling in the Red Sea

15.3.2013


Vaikka haluaisikin lomaltaan rentoa löhöilyä altaalla, niin Egyptissä kannattaa kyllä ehdottomasti tehdä päiväreissu avomerelle snorklaamaan. Meidän hotellilla oli matkojen myyjänä ja järjestäjänä Waka, jonka reissuun uskallat kyllä hypätä! Saat rahalle hyvää vastinetta (25€): nähdä delffiinit uimassa vapaana luonnossa, snorklata kauniissa ja turvallisissa koralleissa (nähdä se mielettömän hieno ja värikäs elämä merenpohjassa on niin once in a lifetime experience!) sekä viettää päivää huvialuksen kannella aurinkoa ottaen - niin ja ruoat sekä juomat kuuluu hintaan!! Voisin mennä heti uudestaan, se oli ihanaa! <3


Eikä onneksi näkynyt haita! ;)


2 kommenttia:

Mika kirjoitti...

Punaisen meren snorklaus oli tosiaan kivaa myös parisen vuotta sitten, jolloin itse olimme Hurghadan Grand hotellissa. Paikallisten matkanjärjestäjien kautta pääsee myös aavikkosafarille, jossa käydään katsomassa paikallisen paimentolaisheimon elämän menoa. Kannattaa käydä. Kävimme itse myös Luxorin ja Kairon matkoilla, mutta nyt näyttää ainakin Suomen TV:ssä Kairossa olevan vähän mielenosoituksia... Luxorissa on temppeleitä ja kuolleiden kaupunki joen toisella puolen, jos aiotte siellä poiketa?

Itse opittiin ekasta matkasta, että hampaatkin kannattaa harjata pullovedellä. Kraanavesi kelpaa pelkkään peseytymiseen. Ja jos kuitenkin vatsa menee sekaisin, paikallisesta apteekista löytyy hyvät lääkkeet joilla sen saa nopeasti pois. Yksi päivä siinä kuitenkin voi mennä lomasta "hukkaan", kun ei WC-pöntön läheisyydestä uskalla kovin kauas lähteä... ;)

Miia kirjoitti...

Mika, joo tuttu juttu! Me pestiin hampaat kans raanavedellä ja mul oli kyl maha kuralla.
Noita muita reissuja me ei nyt jaksettu tehdä, jätetään ensi kertaankin jotain :) mut toi peimentolaisheimo olis hieno juttu kokea!!

Proudly designed by Mlekoshi playground