Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sopivasti Projekteja

31.3.2013


Pääsiäinen on mennyt ihan toisella lailla, kun mitä täällä viimeksi "lupailin". Innostuksissani silloin ajattelin maalaavani lasten kanssa munia ja ompelevani heille hienot trullitteluasut. Mutta aina ei asiat mene niin kuin on ajatellut ja se on oikeastaan tosi vapauttava fiilis, kun oppii joustamaan itselleen ja muuttamaan tarvittaessa suuntaa. Tänä pääsiäisenä osasinkin ottaa ihan rennosti! ;D En vienyt lapsia edes trullittelemaan, mutta ulos on viety sitäkin enemmän. Itse kävin hiihtämässä 20 km ihan mahtavassa ulkoilusäässä. Ja tänään on ihan pakko taas päästä laduille! En tehnyt yhtään pääsiäissiivoja, mutta nautin kodista siitäkin huolimatta. Aloitan aamut ja lopetan illat lempiteen juontiin ja hyvään munakkaaseen. Maalasin autotallissa yhden patakaapin. Nautiskelin rennosta olosta ja eilisestä kyläilystä! Mitään ei ole pakko tehdä ja suorittaa, jos ei hyvältä tunnu - vaikka olisi kuinka pääsiäinen ja perinteet tärkeitä. Sen kun aina muistais! Ja lapsilla on ollut yökaveri, joten heilläkin on hauskaa menoa riittänyt.

Mutta on tässä monta mukavaa projektiakin meneillään, kuten minulla on tapana... ;) Nämä teet ovat muuten lemppareitani, kun ovat niin kauniitakin. Mutta verhoja siis ompelen edelleen. Katsotaan myöhemmin mitä tulee.


Laihduttaminenkin on projekti. Tai oikeastaan terveelliset elämäntavat. Yritän taas pitkän talvihorroksen jälkeen saada itseni liikkeelle ja korvata karkit vaikka kuivatuilla omenalastuilla.


 Olen kylvänyt joitain kesäkukkia ja nyt kasvattelen nitä suurella rakkaudella. Jännää!


Ja sitten teen vähän väliä nettikaupan vuosikirjanpitoa, jotta ehdin jättää veroilmoituksen ajoissa.
Tämä viimeisin projekti on kyllä kaikkein tylsin, mutta kohta sekin on tehty.

Ihanaa, kun on vielä kaksi lomapäivää jäljellä!
Aurinkoisin terveisin,
Miia


2 kommenttia:

Kesäpäivä kirjoitti...

Leppoisaa pääsiäistä!
Täällä samat lempiteet.
Kuulostaa tutulta tuo elämänparannus. Se on niin kokonaisvaltaista: syöminen,nukkuminen ja elämänasenne... Olotila on vaan niin toinen!

Taigaduu kirjoitti...

Suosikkejani myös, nämä samaiset teet :)

Proudly designed by Mlekoshi playground