Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Home Spa

10.4.2013


Tavoitteenamme oli rakentaa kylpyhuone, joka on tilava ja rentouttava. Kuin kodin oma kylpylä. Tätä tavoitetta varten käytimme talosta 13 m2 kosteisiin tiloihin. Jaoimme tuon tilan kolmeen lasiovilla erotettuun tilaan: saunaan, suihkuhuoneeseen ja ammeelliseen vessaan. Tähän kylpyhuoneeseen on läpikulku makuuhuoneestamme ja kodinhoitohuoneesta. Pitkänmallisen, ammeellisen vessan tilalle oli aluksi minulla ajatuksena rakentaa walk in closet (vaatehuone), mutta mieli muuttuikin taloa suunnitellessa. Koin kylpyammeen lopulta paljon tärkeämmäksi kuin korkkarihyllyt - enkä ole katunut! ;) Mukava on nähdä, miten lapset nauttivat ammeesta ja kinuavat nykyisin usein kylpyyn. Siellä leikkiessä saattaa vierähtää helposti parikin tuntia, joten onhan tämäkin äidille luksusta. ;) Eikä ole mitään ihanampaa itsellekään, kuin hikilenkin päätteeksi laittaa kynttilät palamaan ja vajota lämpimään kylpyyn. <3


Ammeemme on Westerbergsin Deep Flow malli. Sitä saa sekä poreammeena että pelkkänä kylpyammeena.
Tykkään sen selkeästä muotoilusta.


Hanat ovat Granan Rosa kromi sarjaa. Niissä on hintalaatusuhde kohdillaan ja sopivasti vanhaa tyyliä.
Tykkään siitä, että kylpyhuone on hienostunut sekoitus modernia ja klassista. Laitoimme ammeen läheisyyteen jopa kaksi ikkunaa, jotta samalla saa valokylpyä ja voi ihastella takapihan maisemia.


Allaskaluste ja peili ovat Ikean Hemnes sarjaa. Niihin olen ollut ihan älyttömän tyytyväinen. Kauniit!
Pöntöt molemmissa vessoissa ovat Svedbergsin wc 9085 mallia. Niiden linjakas ja saumaton selkäosa on osoittautunut erittäin helpoksi pitää puhtaana.


Kauniita kylpyhuonevalaisimia meinasi olla vaikea löytää. Mutta lopulta löysin tämän Massiven lampun, joka sopii hyvin hanojen tyyliin.


Suihkuiksi valitsimme Hansgrohen Raindance Select -setit, jotka ovat aivan ihanat. Niiden muotoilu ei ole liian vanhanaikainen eikä liian moderni, vaan jotain siltä väliltä. Tykkään! :)


Haluankin tässä lopuksi kiittää yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat toimittaneet meille nämä kauniit kylpyhuoneen kalusteet.


17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana lamppu kaiken muun lisäksi.
t: Syksyn lapsi

Hanna kirjoitti...

Mä haluun tuollaisen vessanpöntön :D

Miia kirjoitti...

Hanna, kyl pöntöissäkin vaan on eroa! :) tuossa on kivaa myös se, et se on normaalia vähän korkeemmalla, eli on mukavampi istua ;D

Pömpeli kirjoitti...

Levollinen tunnelma ja kaunista! Ja kiitos tästä postauksesta, tällaiset konkreettiset huoneiden esittelyt ovat nyt oman kodin tiloja suunnitellessa tosi tärkeitä.


Miia kirjoitti...

Kiitos Pömpeli. Joo se on tarkoituskin...auttaa vähän muitakin rakentajia valinnoissa. Vain toinen rakentaja tietää millainen duuni noissa valinnoissa on!

lila kirjoitti...

Mistä te ostitte nuo lasiovet ja onko ne semmosia mistä ei näy läpi? Oon yrittänyt googlettaa mut ei ole osunut silmiin ja tarvittais kylppäriin tuollainen.

Miia kirjoitti...

lila, mäpä kysyn vielä mieheltä mistä ne tilas...tais olla fenestralta. Joo niistä ei näy läpi vaikka ovatkin lasia.

Miia kirjoitti...

Joo fenestralta löytyy, oli jokin sumennettu maitolasi.

Marika kirjoitti...

Meillä on saman firman hieman erimallinen pönttö. Hauskaa on se, että kun on kotona tottunut siihen että pönttö on korkea, niin vanhempieni luona kylässä tulee aina melkein "pudottua" pepulleen kun pönttö onkin alempana ;)

Kiva kun vessa on eri tilassa suihkujen kanssa. Edellisessä talossa pönttö oli samassa tilassa ja mua niin suunnattomasti ärsytti kun sukat oli märkänä jos pidettiin vaikka saunailtaa.

Amme on meilläkin suosikki. Tuo teidän ammeenne on kyllä todella kauniin mallinen.

Noita ovia saa teetettyä ihan omilla kuvioillaankin jos tahtoo. Suunnitelin meidän oveen itse kuvan ja melkein edullisemmaksi tuli.

Miia kirjoitti...

Marika, joo ihan sama täällä, se korotus on yllättävän hyvä juttu pitkälle ihmiselle vaikka alkuun pidin sitä ihan vaan myyntimiesten höpinänä!
Joo eri tilaan pöntön halusinkin juuri tuosta syystä. Halusin pitää wcn ja suihkun eri asioina, mutta kutitenkin lähekkäin...vaan pieni väliseinä ja ovi erottaa ne toisistaan.
Voi enpä ole tiennytkään että niitä lasiovia saa teetettyä omilla kuvioilla!! Olisipa ollut ihana juttu painattaa siihen jokin oma valokuva :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiva! Kiitos tästä, olenkin toivonut että tulee lisää esittely postauksia! Ovat hyödyllisiä kun itsekin rakennetaan :) Oot hienosti saanut koko taloon yhtenäisen linjan!!

T. emma

Miia kirjoitti...

Hei Emma, joo ja lisää huoneita on tulossa esittelyyn kunhan saan ne siivottua ja kuvattua ;) kiitti myös kivasta palautteesta! :)

Anonyymi kirjoitti...

hei! saanko kysyä teidän ulko-ovesta että mikä sävy siinä on? on niin nätti sävy ja itselläni kans ulko-oven väri pitäis valita niistä lukuisista harmaa-siniharmaa maalisävyistä :)

Miia kirjoitti...

Hei, joo se on Tikkurilan 617 x. :)

Hilu kirjoitti...

Ihana kylpyhuone:) Minä haluan myös tulevaisuudessa meidän taloon kylpyammeen se olis niin luksusta:)

Anonyymi kirjoitti...

mistä tuo massiven lamppu katossa on tilattu/ostettu? haluan kans :D

t.Amalia

Miia kirjoitti...

Muistaakseni tilasin Laatuvalaisin nettikaupasta, mutta sieltä sitä ei löytynyt enää. Googlaamalla lampun nimellä Brenna löytyy useita nettikauppoja, esim tämä:
http://www.tarviketalo.net/fi/KYLPYHUONEVALAISIMET/SEIN%C3%84MALLIT/1723/MASSIVE+BRENNA/1986

Proudly designed by Mlekoshi playground