Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pihan Perustukset

30.5.2013Hei pitkästä aikaa! Blogi on kyllä suoraan sanottuna ollut vähiten mielessä viime viikkoina. Ihan olis jo helppo lopettaa koko lysti, kun oon näin päässyt irtaantumaan. Yritän nyt kuitenkin vähän herätellä lopahtanutta intoani! On meillä toki ollut niin monta projektiakin meneillään, että huh huh. Mies tekee puutarhan ja pihan "perustuksia" eli levittelee kaivinkoneella multia, istuttaa nurmikkoa jne. Enpä olisi uskonu, että pelkästään nurmikon teossa on jo niin kova monen viikon homma (varsinkin kun sitä yrittää tehdä lastenhoidon ohella). No mutta jee, meidän takapihalle on nyt mullat levitelty ja siemenet heitelty. Tilaa temmeltää on melkein jalkapallokentällisen verran. Mies ryhtyi tämän lisäksi myös parkkaamaan kaatamiaan puita, joista ehkä joskus sitten syntyy joko saunamökki tai puuvaja. Vähän huolestuttaa, että tekeekö rakkaani jo liikaakin töitä kotona...ettei vaan lepo unohtuisi. Mutta nyt on tämän aika ja mukavahan se on, että joku jaksaa raksankin päälle tällä markilla vielä painaa. Mulla kun on sisätilan sisustushommat jääneet ihan puolitiehen - aina ei jaksa ja huvita!


Kiva jos ootte vielä siellä ja annatte kuulua itsestänne.
Niin ja nettikaupassa olen laittanut mm. ihania mattoja -30%-50% alennukseen, joten käykäähän kurkkaamassa! Aurinkoisia kesäpäiviä teille - nauttikaa puutarhoistanne! <3
Mä vielä haaveilen siitä....
Miia

7 kommenttia:

Nanni kirjoitti...

Lukijaksi ilmoittautunut kassatyttö tässä hei :) en kerennyt sanomaan mutta näytät luonnossa vielä kauniimmalta kuin kuvissa :) ja se sun kukkaispaita oli hieno, mistä oot ostanu sen? Ihanaa kesä koko perheelle!

Miia kirjoitti...

Hei Nanni, just olin tulossa takas kirjottaan sulle vielä terkkuja tohon postauksen loppuun mut sä ehdit ensin :) Kiitos tuhannesti kannustuksesta ja kauniista sanoistasi...ja ihana kun uskaltauduit puhuttaa mua kassalla...tulin niin iloiseksi siitä että hymyilin koko matkan kotiin :) Se on ihan sun ansiota että tulin takas blogiini! Se kukkapaita on H&M:ltä jo jokin aikaa sitten...ei välttämättä enää löydy. Sulle Nanni myös kivaa kesää ja toivottavasti vielä kassalla tavataan :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Älä vaan lopeta blogin pitoa!! :)

TiinaL kirjoitti...

Hei,
kiva kuulla kuulumisianne, toivottavasti jaksat vielä jatkaa blogiasi, vaikka harvakseltaankin. Olen tiiviisti seurannut rakennus- ym.puuhianne Saksasta käsin. Välillä pitää vaan otaa iisimmin, kun siltä tuntuu, ei ne hommat minnekään karkaa...

Muonamiehen mökin Matleena kirjoitti...

Pihan ja kodin laitto on työlästä puuhaa, varsinkin, kun lapsistakin pitää huolehtia. Monesti ihmettelen, miten ihmeessä niin monet äidit jaksavat vielä blogiakin kirjoittaa ja päivittää kaiken rakennuspölyn keskellä. Siihen saisi kulumaan juuri niin paljon aikaa kuin aikaa vain olisi - mutta antaahan se myös paljon :) Välillä vain pitää antaa itselle lupa rentoutua ja nauttia elämästä. Hyvää viikonloppua sinulle ja perheellesi!

Pirjo kirjoitti...

kyllä täällä linjoilla pysytään. Tervetuloa vastavierailulle-mäkisen kauppaan!

Miia kirjoitti...

Kiitos kun pysytte mukana...varmaan vähän harvemmin alan päivitteleen, mutta ehkä en nyt ihan lopeta vielä kuitenkaan. Mutta joo, viehän tämä aikaa joten prioriteetit on syytä muistaa - perhe ja oma hyvinvointi ensin!

Proudly designed by Mlekoshi playground