Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Angry Birds Synttärit

17.6.2013Jee, nyt on meidän 5v. juhlat vietetty.
Yleensä en ole pitänyt teemasynttäreitä, mutta näistä nyt tuli
pojan toiveiden mukaan Angry Birds-juhlat.
Onneksi suvusta löytyy tomera kakkumestari Heidi, joka antoi meille ihanan "kuningassikapossun" juhlapöydän kruunuksi. Itse askartelin pikkuleivonnaisiin hahmotikkuja (kuvat netistä) ja kodin koristeeksi ompelin kartonkipallonauhaa.


Lämmin kiitos vieraille mukavasta päivästä!
Miia & synttärisankari


7 kommenttia:

Muonamiehen mökin Matleena kirjoitti...

Vau mikä kakku! Hahmotikutkin ovat kivoja. Saako udella, mistä osoitteesta löysit ne? Täytyy pitää mielessä, kun suunnittelee meidän pojan 5 v synttäreitä. Onnea päivänsankarille!

Miia kirjoitti...

Juu, ihan vain kuvagooglettamalla angry birds löytyi tosi paljon erilaisia hahmoja, jotka tulostin värinä ja liimasin kartongille.
Tässä mun mielestä parhaat:
http://www.google.fi/search?q=angry+birds&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Z9e-UczSJumM4ASg74HwCg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=862#facrc=_&imgrc=YLDMhXaT4Nk7fM%3A%3BLBrMXs6pFxI4_M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.artistshelpingchildren.org%252Fkidscraftsactivitiesblog%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F11%252Fangry-birds-3-magnets-set-template.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.artistshelpingchildren.org%252Fkidscraftsactivitiesblog%252F2011%252F11%252Fhow-to-make-your-own-angry-birds-magnet-set%252F%3B576%3B734

Olipa pitkä linkki! :)

Muonamiehen mökin Matleena kirjoitti...

Kiitos linkistä! Melkoinen litania tosiaan. Merkitään muistiin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienot juhlat.
Olisi kiva kuulla poikien vauva-ajoista, olivatko ns. tyytyväisiä tössyköitä, helppoja vauvoja ja hyviä nukkujia. Olitko kauan kotona??

Lapsettomuustausta täälläkin. Aika hevi eka vuosi takana..ei mikään helppo tapaus tämä meidän poika.Silti tietenkin kovin rakas.

Anni kirjoitti...

Onnea sinne sankarille!
Juhlat näyttävät ihanilta ja onnistuneilta! :)

Miia kirjoitti...

Anonyymi, olin kotona kunnes esikoinen täytti 2,5v. Eli nuorempi poika oli aika pieni vielä (alle vuoden) kun meni hoitoon perhepäivähoitajalle. Kyllähän tuo aika kotona tuntui välillä pitkältä varsinkin kun lapset olivat tulleet niin pienellä ikäerolla, että kahden vaippaikäisen hoito oli väsyttävää. Mutta nyt kun oon ollu töissä kolme vuotta, niin haikeudellahan sitä aikaa nyt muistelen! ;) Vanhempi poika oli vauvana haasteellisempi kun hänellä todettiin refluksi, eli ruoka ei oikein meinannut pysyä sisällä. Poika oksenteli kiinteätkin ruuat vielä konttiessaan 10kk:n iässä ja imetys oli haastavaa. Se tuotti työtä ja pojan heikko kasvu huoletti. Jälkimmäinen lapsi taas on ollut ns. terapiavauva, eli todella helppo ja hyvin syövä sekä nukkuva. Nyt ovat ihan onneksi terveitä molemmat!

mira kirjoitti...

Kiva uusi blogilöytö. Jään linjoille :)

Proudly designed by Mlekoshi playground