Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kesää

11.6.2013


Heissan, täällä on touhua ja tekemistä riittänyt. Lomaani on kestänyt nyt viikon ja on toki mahtavaa kun saa olla kotona lasten kanssa ja laittaa kotia, mutta "lomalta" tämä ei ole vielä päässyt tuntumaan. Joka päivä olen maalannut joko listoja tai taloa ja olen taas ihan yltäpäältä maalissa. Viherhuoneeseen ja kuistiin laitoimme ihanat vanhanaikaiset puulistat, sillä onhan siellä puupanelointikin seinissä. Sitä mukaan kun olen saanut listoja urakoitua valkoiseksi, niin on mies lätkinyt niitä paikalleen. Tulee kyllä kaunista mummolatyyliä. Kuistille oli heti pakko laittaa ensimmäiset yrtit ja kukat ikkunoiden alle. Lupaan ottaa teillekin kuvia kesähuoneista sitten, kun saamme työn päätökseen. Sunnuntaina vietimme pientä vapaapäivää kotitöistä lasten ja heidän kavereiden kanssa liikennepuistossa. On kyllä niin parasta tämä kesä! <3


Saimme myös viimein kauan odottamamme Mailegin uutuusmelamiiniastiat lapsille. Ne ovat ilmeisesti olleet niin suosittuja, että nyt vasta n. puolen vuoden päästä tilaamisesta ne saapuivat Tanskasta. Nämä pupuastiat ovat ihan älyttömän suloiset. Meillä on nyt niitä hyvä satsi Niittylä Homen varastossa ja laitoin ne juuri esille nettikauppaan, joten tulkaahan tilailemaan itsellennekin! Aivan ihana lahjaidea vauvalle tai isommankin lapsen synttäreille. Meidänkin pojat tykästyivät näihin ja aamupuuro maistui... :)


Esikoiseni täytti myös juuri 5v. Hänen synttäreitään juhlimme tulevana viikonloppuna, joten kiirettä pitää saada koti siistiksi. Elian yksi tämän hetken suosikkitavaroista on hänen H&M:ltä löytynyt digitaalinen rannekello. Se on tosi hip! 


Iloisin kesäterkuin,
Miia

4 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Mielettömän ihanat kuvat taas :) käyn niitä aina täällä huokailemassa. Kyllä kesä on niin ihana ja tekemistä piisaa. Oikein aurinkoisia kesäpäiviä teille.

Miia kirjoitti...

Kiitos Sarppu, niin ihana kun jätät kommenttia ja saan kuulla ilahduttavani sinua :)
Sinulle myös hyvää kesää!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Teillä on mukavan näköinen koti. Millä valkoisen sävyllä maalasitte talon, kivalta näyttää tuossa aiemman postauksen kuvassa?

T.Anis

Miia kirjoitti...

Anis, valitettavasti minulla ei ole tiedossa mitään sävyä tai koodia, sillä löysin sävyn lundagårdin maalien kalkin valkoisen avulla...rautakaupassa vain katsoivat meille koneella vastaavan eikä maalipurkkiin tullut koodia.
Tikkurilan kalkki on myös hyvä ja tosi lähellä.

Proudly designed by Mlekoshi playground