Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuisti

30.6.2013Kesähuoneen esittelin teille viimeksi ja taisin luvata myös joitain kuvia kuistista.
Kuistimme on hyvin samalla periaatteella rakennettu kun kesähuonekin, mutta koska se on eteinen, niin laitoimme siihen tietenkin laattalattian. Kuisti on ympärivuoden lämmintä tilaa. Eteisessä on oltava tilaa vieraille liikkua ja riisua, joten olen koittanut olla änkemättä sinne liikaa tavaraa. ;)
Wanna keep it pure and simple!


Tässä lähikuvassa näkyy nuo ihanan korkeat puulattialistat. Meillä kävi onni, sillä löysimme läheiseltä sahalta ylijäämäerän tätä lattialistaa, jota oli alunperin teetetty vanhaan pohjalaistaloon sen alkuperäisten listojen mukaan. Kyllä tällaiset pienet yksityiskohdat vaan kruunat vanhan tunnelman! Saumat teimme harmaisiin laattoihin mustalla, mikä oli aika rohkea veto, mutta se hyvin korostaa lattian vinoon laitettuja laattoja. Alakuvan lamppu on antiikkinen pikku kristallikruunu, jonka löysin Jyväskylän antiikkimessuilta ja se sopi kuistille kuin nenä päähän. Hyvä löytö - niitä saa lisää Tampereen Wanhasta Ladysta!


Kuistia varten tilasin Jeanne d'Arc Livingiltä tuon valkoisen seinänaulakon, joka on mielestäni kevyempi ja kauniimpi kuin tyypilliset hattuhyllyt. Siihen yltävät lapsetkin hyvin ripustaa takkinsa! Meillä on nettikaupan varastossa vielä yksi naulakko jäljellä, jos tahdot samanlaisen (löytyy tummennetusta linkistä). Meriheinäkassia löytyy myös nettikaupasta.


Kenkäni ja ulkoiluvaatteet pysyvät järjestyksessä vanhassa laatikossa ja peltikaapissa.


Kuisti ei ole kuisti ilman kukkia. Hortensia on yksi suosikeistani. Viimeisen kuvan vanha peili on äitini kirpparilöytö, joka myös löysi oman paikkansa nyt täältä.


Seuraavassa postauksessa kerronkin sitten vähän enemmän kuulumisia ja mitä täällä Niittylässä parhaillaan touhutaan - see ya soon!
<3 Miia10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja kiitos uudesta postauksestasi. Olen sitä jo ehtinytkin odottaa. On aina niin mukava katsella kuvia kauniisti rakennetusta ja ihanasti sisustetusta kodistanne.
Lisää...
t: Syksyn lapsi

Mari kirjoitti...

Olipas kaunis eteinen :)

Lissu kirjoitti...

Onpas ihana tämäkin tila!

Anni kirjoitti...

Todella todella kaunista, harmoninen kokonaisuus :)

Marikki kirjoitti...

Seesteisen kaunista!

Pömpeli kirjoitti...

Kaunista! Pidän myös paljon lattiasta, musta sauma näyttää hienostuneelta. Taidan käyttää tummemman sauman ideaa Pömpelissä:)

Anonyymi kirjoitti...

Oih, ehkä meitäkin odottaa jossain kasa tuon henkisiä listoja! Onnittelut upeasta löydöstä, niiden varmasti kuului tulla teille. Katariina

Maria kirjoitti...

Onpas nätti kuisti! <3 Miehen kanssa molemmat ihastuttiin noihin teidän lattialistoihin. Voitko kertoa, miltä sahalta ne ovat?

Maria kirjoitti...

Kaunis on kuisti! Saanko kysyä, miltä sahalta nuo laittialistat ovat? Miehen kanssa niitä täällä ihaillaan :)
Meillä pystytetään parhaillaan hirsiseiniä. Siitä se lähtee :)

Miia kirjoitti...

Listat ovat Koskenvarren Saha ja Höyläämö Ky:stä (löytyy googlettamalla).

Proudly designed by Mlekoshi playground