Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BlueberryHunting

17.7.2013Tällaiset päivät vaan saa mut niin onnelliseksi. Viisi tuntia metsissä rämpimistä appivanhempien ja heidän viiden lapsenlapsen kanssa. Meidän pojat on serkusjoukon pienimmästä päästä, mutta reippaasti hekin jaksoivat mustikoita metsästää. Luonto on niin ihmeellinen asia - tuo sieluun rauhan!


Käytiin naisporukalla maanantaina Ikeassa ja sieltä löytyi paljon kivoja juttuja. Ihan viimeisenä ennen kassoja nappasin mukaan paketin näitä halpoja Istad pakastepusseja. Pussit tulivat nyt heti tarpeeseen ja olivat hyvä löytö (tein muuten uuden tunnisteen "hyvälöytö", jota käytän kun löydän oikeasti jotain hyödyllistä tai hienoa...ja en saa siitä mitään mainostusetuja, vaan ihan hyvästä tahdostani haluan jakaa teille hyviä shoppailuvinkkejä). No mut anyway, nää pussit on kivan näkösiä, edullisia ja tuntuvat tuplasulkumekanismilla olevan minigrippejäkin parempia.


Olishan se kiva kun tästä jotain sponssausta Ikealta saisi, mutta en mä jaksa paljoa miettiä sellasia pakastepussien kohdalla. ;) Blogimainonnasta on muuten ollut nyt paljon juttua ja on ihan hyvä, että ne ohjeistuksetkin on viimein tulleet meille bloggaajille, mutta musta tuntuu et jossain niissä säännöissä vähän haljotaan hiuksia. Kyllä isommista yhteistyökuvioista on hyvä mainita, kuten mäkin olen tehnyt raksajutuissa, mutta ns. "piilomainonta" on musta ihan ok. Onko tämä postaus nyt piilomainontaa? Vaikka olen tuotteen itse ostanut omin rahoin ja nyt vaan haluan kertoa siitä teille? En jaksais tehä bloggaamisesta niin vakavaa touhua, sorry. Joten teen varmasti jotain väärin. ;D


Hyviä marjastussaaliita teillekin, jotka myös nautitte tästä! <3
Miia


3 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Minäkin tykkään noista Ikean pusseista, niihin voi talletella muutakin pikkukamaa kuin marjoja!

Muonamiehen mökin Matleena kirjoitti...

Kävin vihdoin lukemassa luonnoksen blogimainonnan säännöistä, kun alkaa kuulostaa siltä, että minunkin olisi hyvä niistä tietää. Onko siitä muuten ilmestynyt jo lopullinen versio?
ASML:n ohjeistuksessa puhuttiin mielestäni ainoastaan sellaisesta piilomainonnasta, jossa bloggaaja saa jotain hyötyä mainonnasta - tuotteita, rahaa,alennuksia, tms. Eli tulkitsen asian niin, että omarahoitteista "mainontaa" voi edelleen harrastaa - siis vastikkeetonta, sellaista, josta ei ole saanut rahallista hyötyä. Hyvä niin!
Tässä jutussa ei tuon mukaan ollut mitään ohjeistuksen vastaista. Aion itsekin jatkaa vastaavien juttujen kirjoittamista, sillä jos olen löytänyt jonkin hyvän jutun, jaan sen mielelläni muillekin :) Ja mielelläni luen vinkkejä myös muilta. Ohjeistus näytti muuten mielestäni ihan ookoolta, sanavalinnat tosin olivat turhan tiukkoja. En ymmärrä, miksei monen nykyään käyttämiä sanamuotoja voisi käyttää.
Hyvää heinäkuuta sinulle!

Miia kirjoitti...

Matleena, kiitos kun vapautit mut turhista peloista :) olin lukenut ohjeistukset nopsaa ja huolimattomasti, joten tuo piilomainontajuttu jäi mulle viä vähä epäselväksi. No hyvä kuulla että voin sit jatkaa omaan tyyliini. Sehän on sit helppo muistaa et jos on saanut jotain hyötyä blogista niin se on kerrottava. Aika paljo oon tehny sitä et esittelen ostamiani juttuja ja ne on lukijoille saattanu vaikuttaa siltä et oon ne tuotteet lahjaksi saanut. Mut hyvä hyvä, no worries! Mä oon kans vaan nähny alustavat ohjeet eli en tiä koska varsinainen versio julkastaan. Kiitos sulle! :) hyvää kesän jatkoa!

Proudly designed by Mlekoshi playground