Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ikean tuliaisia

24.7.2013Heippa! Mä oon kesäisin niin huono bloggaaja...en meinaa koskaan saada kuviani muistikorttia pidemmälle. Syksy tuo varmaan taas enemmän elämää blogiin. Arki tasaantuu ja aikatauluttuu. Ei voi enää niin häärätä ulkona, kun säät kylmenee. Nämä kuvat otin yks ilta teitä varten viime Ikean reissun jälkeen. Ajattelin vähän näyttää, mitä kivoja juttuja, hyviä löytöjä tein Ikeassa. Tässä ekassa kuvassa näkyy pupujen vieressä laventeli muovikukka. Ihanan ikuinen kaunistus ja vieläpä lempikasvistani. <3 (p.s. Tyyny oli alelöytö Antiikkikahvila Pehtoorista. Mailegin pupuja ja Nordalin lamppua saa nettikaupastani.) Alemman kuvan lasinen tähtimaljakko oli superhalpa (olisko ollu 3e) löytö...ihan kiva ikeakopio aaltomaljakosta. Siihen poimin metsästä kanervia. Tykkään!


Me tarvittiin keittiöön kelloa ja se löytyi myös Ikeasta. Kello on näyttävän suuri ja sopii hyvin yhteen mustan teollisuustyylisen huuvamme kanssa. (p.s. Pikkumaljakko tarttui myös mukaan Pehtoorista.)


Pakko oli ottaa mukaan myös tuo kiva raitaviltti. Stockholm-mattoakin pitelin käsissäni, mutta en keksinyt sille käyttöä kodissamme, joten tuo viltti korvaa ja täyttää hyvin mun mustavalkoraitaihastuksen. Keittiöön löysin myös kauniita piristävän punasävyisiä raitapehmusteita tuoleihin. Varsinkin vanhoissa kuluneissa tuoleissa on mukava pitää pehmusteita. Nämä tuovat sopivasti väriä keittiöömme ja erityisesti tykkään niiden "vanhanpatjan" lookista. Harmittaa etten tohtinut ostaa niitä heti joka tuoliin, mutta ainakin lapsella ja miehellä on nyt mukavammat oltavat, kun ei tarvitse raapia itseä vanhoihin nauloihin. :)


Eli jos joku tuttu täältä päin on nyt lähdössä Ikeaan, niin meille saa tuoda muutaman pehmusteen lisää. Olisin tosi kiitollinen (kilometrejä meiltä on sen verran etten viitsi pelkkiä pehmusteita lähteä hakemaan)! :)

Leppoista keskiviikkoiltaa!
Miia1 kommentti:

Vekarus kirjoitti...

Ihanat pehmusteet! Ei niitä saa verkkokaupasta?

Proudly designed by Mlekoshi playground