Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Päivä PowerParkissa

13.7.2013
Lähdettiin ystäväperheen kanssa päiväreissulle PowerParkiin, vaikka aluksi meinasimme siirtää huvin ensi kesään. Jotenkin ajattelimme, että koska molemmat poikamme ovat 100-110 cm, niin ei siellä vielä olisi meidän lapsille niin paljon tarjottavaa. Mutta oltiin väärässä, paikkahan oli pullollaan juuri perheen pienemmille suunnattuja vempaimia! Eli laskujen mukaan meidän 3v. kävi vajaassa kahdessakymmenessä laitteessa - ja hauskaa oli! :D


PowerParkista ei ole kuin hyvää sanottavaa. Siisti, viihtyisä, tilava ja tosi monipuolinen paikka. Voittaa mielestäni kaikki muut Suomen huvipuistot ihan täysin. Kivaa extraa pikkuväelle tarjoaa myös Röllimaa. Erityisen upea on tuo iso aukio, jossa pikkuputiikit ja kioskit on rakennettu länkkärityylisiin taloihin. Ihania western taloja! 


Onnellisinta on nähdä, kun lapsilla on yhdessä hauskaa. Sitä ihastellessa viihtyy aikuinenkin!


Aurinkoisia päiviä toivotellen,
Miia1 kommentti:

Riina kirjoitti...

Moi. Olen vasta hiljattain löytänyt blogisi, ja mielenkiinnolla seurailen teidän elämäänne. Meillä on myöskin ollut parisen vuotta rakennusprojektina oma koti, jonne pääsimme toukokuussa muuttamaan, joten on kiva seurailla muidenkin uusien kotien elämää. :)

Proudly designed by Mlekoshi playground